"Смішна весна" вперше завітала до Хмельницького

"Смішна весна" вперше завітала до Хмельницького
Саме під такою назвою програми учасники відомих телевізійних проектів "Країна У» та телесеріалу "Одного разу під Полтавою" - Олександр Теренчук та Дмитро Голубєв веселили хмельничан у новому шоу «Фонтан». Яскраві виступи артистів, вдалі гумористичні номери, легке спілкування та гучний сміх глядачів. Все це відбувалося у залі обласної філармонії.

Гумористичне шоу «Фонтан» - проект шоуменів Дмитра Голубєва та Олександра Теренчука.  Раніше у складі команди «Вінницькі перці» гумористи двічі ставали чемпіонами Вищої Української ліги КВН, володарями кубка Президента України та чемпіонського поясу телепроекту "Бійцівський Клуб".Свою вдалу КВНівську кар’єру шоумени розпочали у Хмельницькому, хоча самі родом з Вінниці. Саме у нашому місті вони вперше виграли велику гру КВН. Тому й не дивно, що одне з перших їхніх виїзних шоу презентували саме у Хмельницькому. 

- Це не просто були класні часи, ми вперше стали чемпіонами виїзної гри саме у вас, - розповідає шоумен Олександр Теренчук. - Організовували тоді гру «Три толстяка», ведучими були дядя Жора та Педан, ми брали приклад з цієї команди  і навіть в чомусь її наслідували і копіювали. Для нас то була така перша  школа, роки два-три наших поїздок до Хмельницького не пройшли даремно, ми  здобули у вас чемпіонство і  в 2006 році розпочалася вже кар’єра «Вінницьких перців»  де ми вийшли на всеукраїнський рівень. Нам дуже приємно, що наша квнівська молодість пройшла саме тут,  ми з радістю повернулися у це прекрасне місто  зі своєю концертною програмою. В нас тут дуже багато друзів, маємо гарні стосунки між собою, часто спілкуємося та зустрічаємося на свята. Тому й не дивно що ми в курсі всіх подій, які відбуваються у Хмельницькому і нормально орієнтуємося у ньому не лише у жартах. Сьогодні нам допомагала велика кількість людей  і завдяки цьому все відбулося. 

Ідея створити шоу «Фонтан» виникла у 2015 році.  Хлопці вирішили зробити щось на кшталт того, що робить студія «Квартал 95», але в своїх, вінницьких об’ємах.

Відео дня

- Назва виникла сама по собі, вигадувати щось не прийшлося, тому що в Вінниці один з кращих фонтанів в Європі. На відміну від кварталівців,  у нас трішки інший формат, артисти які виступають у нашому шоу вони  всі талановиті, але є доволі відомі та не дуже.  Таке шоу можливо  дасть шанс декому розкритися, показати себе на сцені вищого рівня. В кожному місті, в якому виступаємо, ми запрошуємо тих артистів  які з нами йдуть на контакт, чимало є таких, про яких знають не лише у Хмельницькому а і  поза її межами. Наприклад, хмельничанка, чудова співачка Марина Українець.  Вийшов такий гарний тандем Хмельницький-Вінниця.

Шоу «Фонтан» впевнено набирає обертів, і його учасники вже діляться планами на цей рік, щонайменше концертів в великих містах буде 10. 

-Працюємо потихеньку, до літа буде два концерти а після канікул ще вісім.  Зйомки «Країни У» відбуваються  на протязі місяця і за цей час знімаємо наприклад 20 серій і потім тривалий час ми вільні. Тому хочеться щось робити, рухатися десь далі, не тинятися а працювати. Кожна людина має щось спробувати у своєму житті, у нас є колектив, який організував шоу у Вінниці, згодом вирішили і у Хмельницькому.  Я думаю коли ми виходимо на сцену ми очікуємо гарного блиску в очах глядачів, сьогодні була саме така весела атмосфера. Жартували не тільки ми, а й глядачі.

Учасники команди КВН «Вінницькі перці» всі успішно зайняли свою нішу. Хтось співає, хтось є автором гумористичних шоу чи актором і всі співпрацюють та діляться досвідом з молодими гумористичними командами.

-Всі перці досить не погано «пристроєні» (сміється Олександр-прим.автора). Зараз така ситуація, що колективу в нас вже не існує, але всі актори які були у команді нормально себе почувають. Співаки працюють в Японії постійно, Іринка Сопонару як ви знаєте працює в «Одного разу під Полтавою», я участковий там, Дімка Голубєв є автором який пише. Тому наша творчість продовжується, хоч і ми трішечки здорослішали але не залишаємо гумор. А ще Дмитро працює як редактор ліги а я як зірковий тренер у Тернополі. Тому в принципі ми безпосередньо працюємо з молоддю і звісно дуже допомагаємо і кажемо, що потрібно для старту чи даємо інші поради. А вже молодь сама дивиться як і що їм краще.

Окрім вдалих гумористичних жартів та мініатюр у шоу «Фонтан» на сцені була  пародія Віктора Нєгура на DZIDZIO , пародійник запросив із залу діток на сцену, вони з радістю пританцьовували та співали пісні улюбленого виконавця. Зал також не відставав та підспівав.

Екс-учасник гурту "ТІК", трубач Ян Нікітчук – демонстрував свої вміння у грі не лише на звичній трубі.

Хмельничанин Антон Вараниця майстерно зіграв на скрипці композицію гурту «The Hardkiss» 

У цей вечір чимало було вдалих жартів про наше місто, відкрите спілкування артистів у залі з глядачем, смішні відповіді на їхні запитання. Особливо хмельничан хвилювало чому у Хмельницькому такі погані дороги, чим унікальний пам’ятник Богдану Хмельницькому на коні, зачепили життя у студентських гуртожитках та максимальні три квадратні метри на людину, не забули і про перейменування вулиць.

Співачці, волонтерці подільської Мистецької сотні "Гайдамаки» Марині Українець гумористи підготували сюрприз з загадкою. На екранах з’являлися кумедні ребуси, завдання –підказки, дивлячись на них вона мала вгадати зашифровані пісні.

Частину коштів з шоу «Фонтан» віддали на лікування маленької хмельничанки Каролінки Рябої.  

- Сьогоднішній  вечір був присвячений дівчинці Каролінці  яка проходить вже четвертий рівень реабілітації, ще залишилося два, -розповів Олександр Теренчук. -Я думаю, що якщо вже приєдналася до Хмельницького Вінниця то ми все зробимо класно, і це буде круто і трішки швидше. Дівчинка приїде у своє місто, буде успішна, і вона у свою чергу буде знати що потрібно прославляти Поділля. Кароліночка ми з тобою, ми  хочемо щоб ти скоріше поверталася, побачила всіх своїх друзів,, родичів і сказала що життя прекрасне і потрібно жити щоб творити добро. Ми тебе любимо!

Можна з впевненістю сказати, що вечір пройшов успішно, адже глядачі у залі досхочу насміялися від дотепних жартів та і всі присутні змогли долучилися до гарної справи - допомозі хворій дівчинці.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up