Співак Андрій Клименко зібрав у залі аншлаг. Кошти з концерту - на благодійність

Співак Андрій Клименко зібрав у залі аншлаг. Кошти з концерту - на благодійність
Справжня весна була на концерті "Нове життя". Співак та актор зустрічав своїх прихильників у стінах академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького 15 березня. Відомі хіти та мелодійні нові пісні звучали у супроводі симфонічного оркестру.

15-річний ювілей творчості Андрій Клименко відсвяткував у стінах рідного театру, який за декілька останніх років став його творчим домом. Ювіляр пишається тим, що має змогу не лише співати, а й грати у різноманітних постановках, де його оточують талановиті актори та дружній колектив. 
При вході у залу всіх присутніх зустрічав мім-дует «Пармезан», який дарував гарний настрій, посмішки та листівки. 

На сцені Андрій Клименко ділився спогадами про своє життя, творчість та розповів про плани на майбутнє. Не забув і найрідніших - маму та дружину. Своїм любим жінкам він присвятив цього вечора дві пісні. Присутнім чоловікам у залі побажав, щоб у них була така ж чарівна та ніжна дружина, як його Валентина. 

Привітати ювіляра вийшов на сцену художній керівник театру Анатолій Пундик, поздоровлення якого мали доволі гумористичний відтінок. Сюрпризом було те, що зі сцени він пообіцяв актору роль у новій виставі. Андрій гратиме там дорослого Буратіно. 
Наприкінці поздоровлення ювіляру вручили подарунок - довгий червоний ніс. Присутні у залі жваво та зі сміхом відреагували на такий жартівливий дарунок.

Відео дня


Неочікуваною та приємною несподіванкою був вихід на сцену наших землячок: заслуженої артистки України Марини Одольської та народної артистки, справжньої оперної діви - Валентини Степової. Співачки подякували Клименку за запрошення.  

Задору та веселощів концерту добавив виступ «прем’єрних людей» - тих друзів Андрія, з якими він розпочинав свою активну музичну творчість. Олена Польова, Андрій Романіді, Тетяна Козюк (Рябініна) виконали з ювіляром мікси пісень, чим порадували глядачів. Цим дехто поринув у кінець 90-х, коли в місті, неподалік ОДА, працювала славнозвісна «Прем’єра». Там молоді та талановиті виконавці створювали різноманітні програми та веселили людей. Артисти з теплотою в словах згадали ті веселі часи...


Клименко заспівав уривок з нової грузинської вистави «Ханума», яка зараз є новою в репертуарі театру. Чудовою окрасою цього номеру був балет театру. 

А ще виконувалася одна з пісень знаних на Поділлі музикантів Миколи та Ростислава Балеми. Заспівали і написану разом з гуртом «Мотор'ролла» композицію, а ще прозвучала композиція переможця першого «Голосу країни» Івана Ганзери. 

Музичний супровід цього концерту складався з декількох колективів. Це - музиканти оркестру театру Старицього, оркестр обласної філармонії та запальний ансамбль «Hesed Bend». Всі вони мелодійно доповнювали спів артиста. Також не можна не відзначити хоровий номер, у якому Клименко заспівав разом з академічним муніципальним хором під керівництвом Ігоря Цмура. 

- Березень - перший місяць весни, тому приходять нові ідеї, нові емоції, нове кохання чи нова дружба. Відповідно саме цей концерт отримав назву «Нове життя», - розповів Андрій Клименко. - Я дуже хочу, щоб у кожного з нас після цього концерту щось в житті змінилося на краще. Я дуже хочу, щоб з 16 березня змінилося на краще в усіх українців. Щоб ми жили та працювали спокійно під мирним та світлим небом. Я бажаю кожному з вас нового та гарного життя. Дякую кожному, хто завітав сьогодні на мій ювілейний концерт та тим людям, які долучилися до його створення. Попереду багато задумок та творчих планів, сподіваюся, що всі вони неодмінно здійсняться. 

Всі зібрані на концерті кошти підуть на допомогу маленькій хмельничанці Каролінці, яка зараз знаходиться на лікуванні у Туреччині.

Гарні пісні, веселий настрій, квіти, подарунки, гучні оплески - все це учасники та присутні на концерті пам’ятатимуть довго. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Вітання Андрію та підтримання його в благодійницькій діяльності...
  • Ірина Климчук

    Молодчинка!
  • Анонім

    госпаді прасті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up