У Хмельницькому пройде благодійний концерт гурту СКАЙ

У Хмельницькому пройде благодійний концерт гурту СКАЙ
Фото: instagram.com/skaiband
  • СКАЙ зіграє концерт, щоб зібрати кошти на лікування військових, зокрема, щоб врятувати кінцівки пораненим.

Рок-гурт СКАЙ оголошує про початок свого весняного благодійного туру. Музиканти планують зібрати кошти на операції на кінцівках для бійців, що є резидентами Національної програми “Врятуй кінцівку”, яку реалізує Міжнародний благодійний фонд “Здоровʼя українського народу”.
Концерт пройде в Хмельницькому, в п’ятницю, 29 березня, в Хмельницькому обласному академічному муздрамтеатрі ім. М. Старицького. Початок о 19:00.
У весняному акустичному турі СКАЙ у повному складі буде виконувати хіти “Тебе це може вбити”, “Легковажна”, “Бест Друг”, “Струна”, “Подаруй Світло” та інші, також гурт зіграє вперше нові пісні.

У Хмельницькому музиканти збиратимуть кошти на лікування бойової травми штаб-сержанту Шкаран Олександру з 17-ї окремої танкової бригади Сухопутних військ ЗСУ, який воював на Бахмутському напрямку та отримав мінно-вибухове поранення під час виконання бойового завдання, виходу з позицій. Олександр потребує операції тотального безцементного ендопротезування лівого кульшового суглоба. Вартість лікування 146 500 гривень.
Під час першого концерту в Миколаєві було зібрано кошти на лікування бойової травми солдату Потан Сергію з 53-ї окремої механізованої бригади, який воював на Бахмутському напрямку, займався ремонтом техніки та отримав мінно-вибухове поранення під час мінометного обстрілу. 
 “Цей весняний концертний тур покликаний не лише подарувати світло, силу та натхнення нашим шанувальникам, а й зібрати на операції для наших поранених бійців, – розповідає фронтмен СКАЙ Олег Собчук. – Друзі, ми з вами на одній хвилі, у нас одна ціль – допомагати військовим задля перемоги. Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка – один врятований захисник. Запрошуємо”.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up