Від класики до сучасної музики: хмельничан запрошують на "Камер фест"

Від класики до сучасної музики: хмельничан запрошують на "Камер фест"
  • Вже восьмий рік поспіль у Хмельницькому пройде фестиваль камерної музики.
  • Містян дивуватимуть не лише класичною музикою, а й покажуть нові інтерпретації сучасних хітів. 

У Хмельницькому стартує VIII Міжнародний фестиваль камерної музики «Хмельницький камер фест». Організатори обіцяють, що він буде самобутнім, цікавим та насиченим. Про це йдеться на сайті Хмельницької обласної філармонії. 

Фестиваль розпочнеться 23 лютого з симфонічного джазового концерту. На ньому виступить піаніст, лауреат премії «Artist international in New York» Володимир Зайцев. 25 та 26 лютого виступатимуть з Угорщини та Польщі. Наступного дня відбудеться авторський вечір заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Щербакова. 

Цьогорічний фестиваль зібрав багатьох талановитих виконавців з Києва та Львова. Це лауреати міжнародних конкурсів: піаністи Йожеф Ермінь, Євген Левкулич, Ольга Ващук та Ірина Стародуб; скрипалі Темур Якубов та Тарас Яропуд, віолончеліст Юрій Погорецький.

Відео дня

Для хмельничан презентують унікальну програму "Меса" за участю камерних хорів «Cardinal mindszenti korus» та «Cantus Agrensis» з Угорщини, а також камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії.

На фестивалі буде також програма «Вечір гітарної музики» та сольний концерт соліста Хмельницької філармонії Степана Дробіта «Свою Україну любіть». 

Яскравий фінальний акорд фестивалю звучатиме в контексті справжнього діалогу музичних культур України та Польщі. Концерт вражатиме потужним виконавським складом, подарує незабутні прем’єри романтичної класики та сучасних національних сторінок, в яких минуле зустрінеться з теперішнім, а традиції знайдуть співзвучне часу музичне осмислення.

Фестиваль камерної музики проходитиме з 23 лютого по 10 березня у Хмельницькій обласній філармонії. Камер-фест складатиметься з 10 концертів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up