Всі хіти і багато прем’єр: Міша Крупін 10 жовтня дасть драйву у Хмельницькому!

Всі хіти і багато прем’єр: Міша Крупін 10 жовтня дасть драйву у Хмельницькому!
  • Вайб його пісень буквально зносить!
  • Знаменитий харківський музикант, артист-харизма і автор суперхітів Міша Крупін чекає всіх хмельничан та гостей міста 10 жовтня о 19.00 у філармонії.
  • На великому концерті Міші Крупіна будемо запалювати і водночас — допомагати ЗСУ!

Вже скоро Міша Крупін у рамках благодійного туру «У нашому місті» приїде у Хмельницький, аби заспівати улюблені хіти, презентувати гарячі прем’єри і зібрати потужну суму на підтримку ЗСУ!

Великий сольний концерт Міші Крупіна, що пройде 10 жовтня о 19.00 у філармонії, буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів. Одкровень і сюрпризів буде чимало!

Міша Крупін гарантує: це буде найяскравіший концерт жовтня у Хмельницькому, на якому має бути кожен!

Вмістити у рамки одного жанру творчість Міші Крупіна неможливо.

Кожна його пісня — це яскрава суміш качових ритмів сучасного репу із блюзово-джазовими родзинками, блискуча іронія і шалена енергетика, щирість і міць правди — та якісна музика, яка западає у серце одразу.

А те, як запалює Міша Крупін на своїх концертах — це взагалі не описати! Треба бачити і відчувати наживо!

Будучи автором суперхітів «Красный бархат», «Облака» і «Виски со льдом» — із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію.

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

Почав писати українською такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій!

Із найперших днів Міша Крупін активно долучився до волонтерства.

Музикант постійно буває у гарячих точках і працює нон-стоп: за власні кошти і, акумулюючи чималі суми на зборах, передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції, а також гуманітарної допомоги переселенцям. І з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках. Що обов’язково продовжить і під час туру!

— «У нашому місті» — пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! — говорить Міша Крупін. — Наші прекрасні люди у Хмельницькому, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моєму концерті!

Хмельницький, не пропустіть 10 жовтня о 19.00 у філармонії концерт Міші Крупіна «У нашому місті»!

Передамо палкий український привіт півням-кадирівцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» і разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://khmelnitsky.karabas.com/ua/misha-krupin-4

І не забувайте: купивши квиточок, ви долучаєтесь до наближення нашої спільної Перемоги! Адже за кошти з продажу квитків будуть придбані автівки для харківського, миколаївського і запорізького напрямків.

keyboard_arrow_up