13 тисяч гривень зібрала шахрайка з Кам'янця на лікування здорової дитини

13 тисяч гривень зібрала шахрайка з Кам'янця на лікування здорової дитини
  • 36-річна жінка видурювала гроші у людей.
  • Раніше вона уже притягувалася до кримінальної відповідальності.

36-річна жінка вирішила "полікувати" свою доньку попри те, що вона того і не потребувала. Шахрайка випрошувала пожертви у людей, щоб нібито врятувати життя дитини. Для того, щоб нажитися на здоров'ї своєї доньки, вона придумала неіснуючу хворобу.

Жінка виявилася мешканкою Кам’янець – Подільського району. Поліцейські Городоцького відділу поліції викрили шахрайку. Виявилося, що таким чином вона "назбирала" 13 тисяч гривень. До того ж, правоохоронці встановили, що вона раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності.

Наразі, як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці очільник поліції Городоччини Роман Конюшко, у цій справі відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ.

Відео дня

Також слідчі з'ясовують, чи не причетна ця ж особа до вчинення аналогічних шахрайських схем на території району. Міри запобіжного заходу вирішать після завершення досудового розслідування.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up