17-річний хлопець, який вбив бабусю та підпалив будинок з тілом, сидітиме у СІЗО

17-річний хлопець, який вбив бабусю та підпалив будинок з тілом, сидітиме у СІЗО
  • Ще 4 жовтня в селі Судилків спалахнув будинок. Сусіди викликали пожежників.

  • Під час гасіння пожежі рятівники знайшли у помешканні тіло 76-річної жінки з проломленим черепом.

  • Як з’ясували у поліції, вбив бабусю та підпалив будинок з її тілом 17-річний онук.

  • Його затримали і на період слідства він буде знаходитись в СІЗО.

4 жовтня в селі Судилків Шепетівського району сталася моторошна трагедія. Серед ночі спалахнув один із будинків. Сусіди викликали пожежників. Під час гасіння вогню рятувальники знайшли тіло мешканки будинку з проломленим черепом. У злочині підозрюють її неповнолітнього внука.

Хлопця затримали правоохоронці. Як стало відомо у ході слідства, підозрюваний не працює, відвідує гральні заклади та має друзів, з кримінальними нахилами.

Сьогодні, 12 жовтня, у Хмельницькому міськрайонному суді йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Його підозрюють за п. 6 ч. 2 ст. 115  (умисне вбивство з корисливих мотивів), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення майна шляхом підпалу) КК України.

Відео дня

Слідчі з’ясували, що хлопець прийшов до будинку бабусі з метою забрати у неї гроші. З собою взяв і знаряддя злочину - камінь. Він наніс бабусі кілька ударів по голові та вирвав у неї матерчатий згорток із грішми. Від отриманих травм старенька померла на місці події. Неповнолітній хотів приховати сліди злочину, тому підпалив речі в кімнаті бабусі і втік. Наразі триває слідство. Молодому чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up