18-річний хлопець вбив односельця за телефон. Йому дали 7 років

18-річний хлопець вбив односельця за телефон. Йому дали 7 років
Фото ілюстративне
  • Також юнак має відшкодувати брату загиблого майже 60 тисяч гривень матеріальної компенсації. 

Трагедія сталась 10 листопада минулого року на Ярмолинеччині. 18-річний мешканець Солобковецької тергромади після застілля разом зі своїм дядьком відправився на “розбірки”. Пішли до знайомого чоловіка, якого той підозрював у крадіжці телефону. 

“Підозрюваного” вдома не було. Його дружина повідомила, що чоловік у вагончику в полі на околиці села. Там дядько та юнак застали знайомого. Той випивав з односельцями. Молодий чоловік одразу ж почав розбиратися де його мобільний. На що чоловік, якого підозрювали, заперечив, що брав телефон. Тоді в хід пішли кулаки. 

18-річний хлопець завдав постраждалому в обличчя більше 20 ударів кулаками. Один із них став смертельним. Чоловіку травмували ніс, це супроводжувалось гострою масивною кровотечею, кров потрапила у дихальні шляхи й спричинила механічне удушення, повідомляють на сторінці Хмельницького апеляційного суду.

Відео дня

В суді обвинувачений визнав свою провину в повному обсязі. Підтвердили злочин також свідки, були й докази та покази судмедексперта. Тож Ярмолинецький районний суд визнав юнака винним у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого і призначив йому покарання – 7 років і 2 місяці ув’язнення. Крім цього стягнув з нього на користь рідного брата загиблого 59045 гривень у рахунок відшкодування завданих злочином матеріальних збитків.

Призначаючи покарання, суд врахував, що обвинувачений досить молодий, не має судимостей, позитивно характеризується, щиро розкаявся та сприяв розкриттю злочину, однак, на момент його вчинення був в нетверезому стані. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up