21-річну хмельничанку Анну, яка викинула валізу з мертвою дитиною і досі розшукують

21-річну хмельничанку Анну, яка викинула валізу з мертвою дитиною і досі розшукують
  • Анна Пілявська, яку підозрюють у вбивстві власного 2-річного сина, перебуває в розшук. Валізу з тілом хлопчика знайшли околиці Чернівців. Нещодавно його поховали, однак на похорон жінка не прийшла.

Про знайдену валізу із мертвою дитиною всередині повідомили 27 червня буковинські полісмени. Як виявилося згодом, тіло 2-річного хлопчика викинула мати дитини — Анна Пілявська.  Дитину вже поховали у Давидківцях, що біля Хмельницького. Правоохоронці й рідні дитини думали, що мама з’явиться на похорон. Та цього не трапилося.

Нагадаємо, що поліцейські повідомляли, що не знайшли ознак насильницької смерті на тілі дитини. Причиною ймовірної смерті хлопчика міг стати напад астми.

Як повідомили vsim.ua в ГУНП Чернівецької області, розшук 21-річної жінки наразі триває. 

Відео дня

Нагадаємо, прикмети Анни Олександрівни Пілявської:

- зріст 160-170 сантиметрів, середньої статури, темне хвилясте волосся з червонуватим відтінком, стрижка під каре, очі темно-зелені, на лівій руці біля зап’ястя має татуювання у вигляді корони та на передпліччі – татуювання у вигляді ловця снів з головами двох вовків.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, прохання повідомити за номерами (0372) 59-14-02, (095) 676-24-04 або на спецлінію «102».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up