400 гривень за клієнта: до СІЗО відправили сутенера з Хмельницького

400 гривень за клієнта: до СІЗО відправили сутенера з Хмельницького
  • 54-річного сутенера затримали "на гарячому", коли він привіз чергового клієнта повії.
  • До слова, за кожний "сеанс" чоловік отримував чотири сотні гривень.
  • Тепер йому світить від 4 років в'язниці.

54-річного хмельничанина затримали за сутенерство напередодні. Як виявилося, чоловік ще влітку 2018 року знайшов кількох жінок, які мали скрутний матеріальний стан. Він запропонував їм заробіток. 

"Чоловік мав знайомити та організовувати зустрічі. У разі необхідності надавав дівчатам підтримку і захист у конфліктних ситуацій з клієнтами. Дівчата мали отримувати від підозрюваного частину коштів, отриманих ними за надання сексуальних послуг від клієнтів, а саме 400 гривень за кожного з клієнтів", - йдеться у повідомленні Хмельницького міськрайонного суду.

Наразі чоловіка відправили до СІЗО. Однак, він може вийти під заставу - 90 тисяч гривень.

Відео дня

Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 303 КК (сутенерство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up