9 років за гратами проведе вбивця пенсіонерки із Деражнянщини

9 років за гратами проведе вбивця пенсіонерки із Деражнянщини
  • 25-річний мешканець Деражнянського району разом з другом розпивали спирне у нього вдома.
  • Літня жінка спробувала вигнати п'яного гостя з будинку, але той вхопив молоток та вдарив її.
  • Жінка від отриманих травм померла.

 

Сьогодні, 9 листопада, Віньковецький районний суд виніс вердикт у справі про вбивство пенсіонерки 25-річним чоловіком.

За попередніми даними, мешканець Деражнянського району гостював у знайомого. Під час застілля вони добряче напилися. Й хоча господар будинку уже пішов спати, гість продовжував "пригощатися". 

Літня жінка, яка мешкала у будинку спробувала випровадити чоловіка. Вона вимагала від нього піти геть. Це дуже розізлило чоловіка. Він вирішив вгамувати стареньку. Чоловік вхопив молоток, який лежав поруч, та вдарив жінку декілька разів. Пенсіонерка впала на підлогу.

Гість зрозумів, що треба втікати. Грошей на дорогу у нього не було, тож перед тим як піти вирішив пошукати у будинку. В першу чергу перевірив кишені непритомної жінки. Там він знайшов 900 гривень. Але грошима вирішив не обмежуватися. Він відкрив шафу, яка стояла у кімнаті, та поцупив звідти чоловічу куртку, штани та черевики. Вдягнувся в "нові" речі та пішов геть. 

Втекти далеко йому все ж не вдалося. Правоохоронці затримали злочинця через декілька годин на дорозі до райцентру.

Справу розслідували одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: частиною 2 статті 121 - нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого і частиною 2 статті 185 - таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно. Як виявилося у ході слідства, чоловік уже мав судимість, що значно вплинуло на рішення суду.

Його засудили до дев’яти років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Roman Shelest

    А чого не до 29 років?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up