Бійка на Ізяславщині забрала життя батька двох дітей. Підозрюваний на волі

Бійка на Ізяславщині забрала життя батька двох дітей. Підозрюваний на волі
Скрін з сюжету "Надзвичайні новини"
  • 31-річний Василя Корчик помер від двох ударів.
  • Хлопця, який бив чоловіка, правоохоронці опитали і відпустили. 
  • Натомість причиною смерті встановили серцеве захворювання.

Фатальна бійка, яка трапилася в селі Васьківці, забрала життя батька двох дітей. Сталося це три місяці тому, але справа тягнеться досі. Точніше, стоїть на місці. У вечір 20 липня до будинку сестри Василя Корчика під’їхала машина. Із неї вийшли чотири чоловіки та почали голосно кричати. Василь почув це та вийшов на лайку. Переступивши поріг будинку, чоловік відразу отримав два потужні удари. Він помер на місці. Про це повідомляють у сюжеті “Надзвичайні новини”. Інформацію підтверджують і в поліції.

Скрін з сюжету "Надзвичайні новини"

Події відбувалися на очах у свідків. Ба більше: смерть Василя бачили його неповнолітні діти. 

  • Один з хлопців сказав до Васі: “Ходи, поговоримо”. Вони відійшли, тоді підійшов Денис Мірецький, щось він йому сказанув і наніс удар - розповідає журналістам “Надзвичайних новин”  свідок Оксана Трущак. 

    Відео дня
    /li>

Вже після двох ударів Василь лежав без свідомості. Сусіди намагалися його врятувати, але марно. 

Як стало відомо, причиною розбірок виявився конфлікт на роботі Василя. Там, за словами співробітників, він суперечив з одним із колег. Втім конфлікт швидко закінчився. Принаймні, всі так думали.

Вже наступного дня до Василя зателефонував родич того колеги. Він і зібрав компанію, щоб з’ясувати із чоловіком стосунки. Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайні новини”.

За словами свідків, два удари, від яких помер чоловік, йому наніс 23-річний Денис Мірецький. Правоохоронці його затримали лише на кілька годин. Цікаво те, що наступного дня хлопець одружувався. Як йдеться в сюжеті “Надзвичайні новини”, певно, в якості весільного подарунка, підозру йому не вручили. Лише опитали і відпустили. 

Родичка загиблого Наталія Іванець розповіла журналістам “Надзвичайних новин”, що нині Денис Мірецький вихваляється тим, що за побиття йому нічого не буде. Мовляв, той має родичів у поліції і відкупився.

Причиною смерті вважають серцеве захворювання

Дружина загиблого Василя підозрює, що висновок судмедексперта є підробленим. Адже у довідці вказано, що причиною смерті є серцеве захворювання. Втім рідні кажуть, що сам чоловік на здоров’я не скаржився. 

Скрін з сюжету "Надзвичайні новини"

У Шепетівському міжрайонному відділенні судово-медичної експертизи Хмельницького облбюро СМЕ, цю ситуацію ніяк не прокоментували. 

Мовчать про справу і в Ізяславському відділенні поліції. У день приїзду журналістів “Надзвичайних новин” керівника на місці не було, а слідчий по справі був на лікарняному. 

Натомість ситуацію прокоментувала речник ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега.

  • Для того, щоб довести точно його провину, необхідно мати на руках результати судово-медичної експертизи, на якій буде конкретно зазначено, що саме його удари могли спричинити смерть потерпілого - розповіла журналістам “Надзвичайних новин” Інна Глега. 

Допоки лабораторних досліджень чекають, прокуратура наполягла, аби справу перекваліфікували, як навмисне вбивство. Якщо провину Дениса Мірецького доведуть, наступні 15 років він ризикує провести за гратами. Про це йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин”. 

Ну а поки сам Денис від камер і журналістів тікає. Відповідно й ситуацію із побиттям не коментує.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • валентина

    за матню і на нари.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up