Будьте обережними! За останні два дні п'ятеро хмельничан потрапили на гачок до шахраїв

Будьте обережними! За останні два дні п'ятеро хмельничан потрапили на гачок до шахраїв
Фото: postfactum.ks.ua
  • Троє мешканців Хмельницького залишились без грошей на картці. Їх у них виманили псевдобанкіри. 
  • А ще двоє хмельничан перерахували кошти за покупки в інтернеті, але товару так і не отримали. 
  • Зараз цими випадками шахрайств займається поліція. 

До трьох хмельничан зателефонули нібито працівники банку. Одні дзвонили, аби розблокувати картку, інші ж навпаки хотіли захистити картки користувачів від зламу. Натомість випитували персональні дані та знімали кошти. 44-річний чоловік втратив 3400 гривень, 24-річна хмельничанка — 1,5 тисячі гривень і 600 гривень отримали зловмисники від 58-річного мешканця. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Ще двож людей втратили свої гроші, коли хотіли придбати товар через інтернет. Так, 39-річний чоловік намагався купити газонокосарку. Перерахував шахраям тисячу гривень, але інструменту так і не отримав. Без партії ячменю залишилась 41-річна хмельничанка. Вона хотіла купити його за оголошенням в місцевій газеті. Зловмисникам жінка перерахувала 8 тисяч гривень. 

Слідчі вже відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зараз проводиться розслідування. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Jurgen Oleksandrovyc

    Знову на тіж самі граблі. Чим ви думаєте? Поглянте на ютубі Уткин ТВ і все зрозумієте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up