Був сильно п'яним: затримали хлопця, який до смерті побив чоловіка біля “Вічного вогню”

Був сильно п'яним: затримали хлопця, який до смерті побив чоловіка біля “Вічного вогню”
  • Зловмисника встановили завдяки камерам glazok.

  • Вони зафіксували, як зловмисник нещадно б’є потерпілого.

  • В поліції розповіли деталі трагедії.

Просто опинитися не в той час і не в тому місці. Виявляється цього іноді вистачає, щоб стати жертвою п’яного хулігана, якому кортить пригод. 31 березня місто сколихнула новина про загиблого хмельничанина. В розпал карантину, чоловіка знайшли побитим до напівсмерті. Він, в калюжі крові, лежав на лавці біля “Вічного вогню”.

Знайшла потерпілого жінка, яка зранку гуляла з собакою. Вона викликала швидку, але чоловіка врятувати не вдалося. Спочатку журналістам vsim.ua повідомили, що він помер у лікарні. Згодом поліція уточнила дані. З'ясувалося, що серце потерпілого перестало битися ще по дорозі до медзакладу. 

На місці події працювали експерти-криміналісти, слідчі та оперативники. І  згодом встановити зловмисника таки вдалося. Сьогодні, 2 квітня, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. 

Відео дня

Тільки після цього в поліції розповіли шокуючі деталі трагедії. 

Щоб встановити особу причетного до вчинення даного злочину, поліцейські відпрацювали десятки відеозаписів з камер спостереження. Зокрема, правоохоронцям дуже допомогла у встановленні особи підозрюваного система відеонагляду «Безпечне місто» . Камери glazok зафіксували маршрут зловмисника  і його злочинні дії. Тобто момент, коли він нещадно б’є потерпілого.

Повідомили в секторі комунікації ГУНП у Хмельницькій області. Ймовірно, будучи сильно п’яним, молодому чоловікові захотілося “почесати кулаки” і він знайшов собі випадкову жертву. На жаль, в той момент неподалік проходив 42-річний потерпілий. В результаті п’яна витівка закінчилася дуже трагічно. 

За скоєні дії 29-річному підозрюваному доведеться відповідати за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Суду та вироку він чекатиме у СІЗО.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • sergey kirk

    Не мешало бы привлечь Надзвычайни Новыны пусть все знают что у нас в городе творится
  • sergey kirk

    И ещё одно почему к нему не инкриминируют ещё грабёж он же отобрал у Вити телефон деньги и вещи ......?
  • sergey kirk

    Полиции у нас просто нет ,делать они ничего не будут ,вы правы сильно пряный сам сделать такого не мог сломать одинацать рёбер и раздробить челюсть а вот группа могла делайте выводы о нашей полиции

    Julia Belianina reply sergey kirk

    Вот і ми про теж саме думаєм. Як не крути, людина відбивалась, БО в нього всі кісточки на руках були збиті.
  • Олекса Шумейко

    Не можу зрозуміти, як сильнопяний чоловік може побити тверезого чоловіка. З нападниками потрібно робити те, що зробив одесит Сергій Стерненко. Він просто нападника вбив і залишився живий.

    Вадим Горняк reply Олекса Шумейко

    Стерненко фашист и он сдохнит. рано или позно всему приходит конец.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up