В поліції розповіли деталі зґвалтування 5-класниці на Хмельниччині

В поліції розповіли деталі зґвалтування 5-класниці на Хмельниччині
  • 28-річний мешканець Шепетівщини заманив школярку до себе додому та зґвалтував її. Після цього він втік, а дитина усе розповіла батькам.
  • Наразі зловмисника затримали. Що йому загрожує за скоєне, читайте далі.

Про зґвалтування дитини на Хмельниччині повідомили 25 березня. Інформацію про це спочатку поширив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook. За його словами, 11-річну дівчинку чоловік заманив додому й там напав на неї. 

Наразі у ГУ НП області повідомили деталі справи. Як уточняють, події мали місце вчора, 24 березня, в одному із сіл Шепетівського району.

"Під приводом розпалювання багаття 28-річний чоловік заманив 5-класницю до себе додому. Там проти її волі вступив із дівчинкою у статеві зносини, заволодів її мобільним телефоном, після чого зник у невідомому напрямку", - розповіли правоохоронці.

Відео дня

Дитина після повернення додому про все розповіла матері, а та одразу ж звернулась до поліції. На пошуки гвалтівника були зорієнтовані усі наряди Шепетівського відділу поліції. І вже вранці його в тому ж селі затримали — зловмисник переховувався у сіннику.

Як зазначають у поліції, зловмисник уже мав судимості за майнові злочини. Наразі проти нього відкрили  провадження за частиною 4 статті 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. До слова, санкція цієї статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Дівчинка наразі перебуває в лікарні на обстеженні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up