Чоловік відкрив стрілянину в центрі Хмельницького: що відомо

Чоловік відкрив стрілянину в центрі Хмельницького: що відомо
  • З вулиці Свободи госпіталізували жінку з тяжкими пораненнями.
  • В поліції кажуть, стрілка затримали. Що відомо про інцидент?

Стрілянина в центрі Хмельницького...Соцмережами і в місцевих спільнотах почали активно поширювати інформацію про збір коштів постраждалій від обстрілу хмельничанці - 29-річній Валерії Луцишиній. На своїй сторінці в Instagram жінка розповіла, що вона наразі знаходиться в лікарні. Каже, отримала 8 кульових поранень на вулиці. Інформація розлетілась мережею: десятки, сотні репостів і заклики про збір коштів на лікування. Дізнавались, як все було і що коментують в поліції. 

Як виявилось, стрілянину в центрі Хмельницького відкрив чоловік. Все трапилось вночі 4 травня. Про це журналістці повідомила інспекторка з комунікації  Хмельницького районного управління поліції Людмила Берестовська. За її словами, інцидент трапився після 23-ої години. Між чоловіком і двома хмельничанками виник конфлікт.  Після чого той відкрив вогонь. Постраждалу забрали до лікарні з вулиці Свободи. 

“Під час конфлікту чоловік спричинив тілесні ушкодження двом місцевим жителькам. Одну 1992 року госпіталізовано до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Іншій 1999 року надано медичну допомогу без госпіталізації", - зазначає Людмила Берестовська. 

Відео дня

В поліції наразі не повідомляють інформації про стрілка. Також не кажуть нічого про зброю, з якої жінкам було завдано тілесних ушкоджень.

В поліції додають, що чоловіка затримали в порядку статті 208. За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 Кримінального кодексу України (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”). 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Oleksandr

    Дійсно, головне питання - що це за комендантська година, що обидві сторони легко так собі гуляли.
  • Олена

    Не женщина, а киборг какой-то: восемь пулевых ранений и она жива-здорова... И вообще есть вопрос: что они все (откуда оружие у мужичка тоже интересно) делали после 23:00 на улице в комендантский час?

    PutnickFree reply Олена

    Там максимум пневматика, чи взагалі якась іграшкова. За 1-2 см. від ймовірного місця влучання немає ні набряку, ні припухлості, ні синця, навіть колір шкіри не змінився ;)

    А може дійсно термінатори якісь телепортувалися і пострілялися ;)
  • Мішаня Костюк

    Звісно тут є багато запитань:
    1.Чому дівчата ходили під час комендантської години, щей в піздню пору доби.
    2.Але чому чоловік також ходив у комендантську годину по вулицях, щей з зброєю, і якуж таку небезпеку йому спричинили дівчата щоб по них стріляти.3.Чому не називають прізвище та імя стрілка- кіллера, Хмельницький має знати героя!!
  • Оксана Ткачук

    А, що робили на вулиці,в таку годину? Коменданська година для кого?

keyboard_arrow_up