Діти на продаж: хмельничанка продала своїх доньку та сина за 35 тисяч доларів

Діти на продаж: хмельничанка продала своїх доньку та сина за 35 тисяч доларів
  • 27-річна матір трьох діток продала двох їз них за 35 тисяч доларів. Її затримали під час отримання грошей.
  • Як з'ясувалося третю дитину вона також планувала продати, коли та підросте.
  • Наразі триває слідство.

Сьогодні, 20 червня, правоохоронці затримали у 27-річну мешканку Деражнянського району, яка продавала двох малолітніх дітей.

Як розповіли у прес-службі департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, хмельничанка підшукала покупця своїм малолітнім дітям: 5-річній дівчинці та 7-річному хлопчику. На щастя, про це стало відомо правоохоронцям і вони провели спеціальну операцію. Матір затримали на гарячому, під час отримання коштів.

- Жінка, яка мала трьох дітей, вела антигромадський спосіб життя, у зв’язку з чим соціальними органами було прийнято рішення про позбавлення її батьківських прав, але горе-матір щоб випередити органи опіки, вирішили продати дітей за 35 тисяч доларів США,- йдеться у повідомленні.

Як розповіла жінка, молодшу дитину вона планувала продати через півроку, коли трохи підросте. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Дітей передали до підрозділу по справам неповнолітніх для подальшого поміщення в дитячий притулок.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лена Омелянчук

    Це не мати що виносити дитину і родити потім продати. Це що товар??? Я такого не понімаю. У мене теж діти я теж мама. Але у мене діти желані. Піднімаю на ноги як можу. Всім зараз тяжко. Але це не виход торгувати своїми дітьми. Це не мама! Це Кокушка. Наказати таку маму. Не вміє пильнувати своїх діточок то хай йде на ферму до биків. Дати довічне ув'язнення цій "СУЦІ"
  • Alena Desiatniuk

    Це що епідемія??? Як таке можна припустити??? Сподіваюсь цим діткам знайдуться хороші опікуни і вони швидко забудуть ці події
  • Наталі Гольник

    І знову ховають лице!!!!Та хай усі бачуть цю тварюку!Як можна носити 9 місяців    під серцем, а потім взяти і продати, як якусь річ.Однозначно довічно, а ще краще розстріляти, можливо тоді б задумувалися коли рожали. Дітей дуже жалко...
  • Лена Омелянчук

    Дати довічне ув'язнення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up