Діти на продаж: хмельничанка продала своїх доньку та сина за 35 тисяч доларів

Діти на продаж: хмельничанка продала своїх доньку та сина за 35 тисяч доларів
  • 27-річна матір трьох діток продала двох їз них за 35 тисяч доларів. Її затримали під час отримання грошей.
  • Як з'ясувалося третю дитину вона також планувала продати, коли та підросте.
  • Наразі триває слідство.

Сьогодні, 20 червня, правоохоронці затримали у 27-річну мешканку Деражнянського району, яка продавала двох малолітніх дітей.

Як розповіли у прес-службі департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, хмельничанка підшукала покупця своїм малолітнім дітям: 5-річній дівчинці та 7-річному хлопчику. На щастя, про це стало відомо правоохоронцям і вони провели спеціальну операцію. Матір затримали на гарячому, під час отримання коштів.

- Жінка, яка мала трьох дітей, вела антигромадський спосіб життя, у зв’язку з чим соціальними органами було прийнято рішення про позбавлення її батьківських прав, але горе-матір щоб випередити органи опіки, вирішили продати дітей за 35 тисяч доларів США,- йдеться у повідомленні.

Як розповіла жінка, молодшу дитину вона планувала продати через півроку, коли трохи підросте. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Дітей передали до підрозділу по справам неповнолітніх для подальшого поміщення в дитячий притулок.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лена Омелянчук

    Це не мати що виносити дитину і родити потім продати. Це що товар??? Я такого не понімаю. У мене теж діти я теж мама. Але у мене діти желані. Піднімаю на ноги як можу. Всім зараз тяжко. Але це не виход торгувати своїми дітьми. Це не мама! Це Кокушка. Наказати таку маму. Не вміє пильнувати своїх діточок то хай йде на ферму до биків. Дати довічне ув'язнення цій "СУЦІ"
  • Alena Desiatniuk

    Це що епідемія??? Як таке можна припустити??? Сподіваюсь цим діткам знайдуться хороші опікуни і вони швидко забудуть ці події
  • Наталі Гольник

    І знову ховають лице!!!!Та хай усі бачуть цю тварюку!Як можна носити 9 місяців    під серцем, а потім взяти і продати, як якусь річ.Однозначно довічно, а ще краще розстріляти, можливо тоді б задумувалися коли рожали. Дітей дуже жалко...
  • Лена Омелянчук

    Дати довічне ув'язнення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up