Дорожній інспектор із Ярмолинець попався на хабарі

Дорожній інспектор із Ярмолинець попався на хабарі
  • Поліцейський вимагав 8 тисяч за те, що поверне арештований автомобіль.
  • Його затримали "на гарячому" працівники СБУ.

У Ярмолинецькому районі дорожній інспектор зупинив автомобіль. За кермом виявився чоловік в стані алкогольного сп'яніння. Поліцейський склав протокол про адмінправопорушення за статтею 130 КУпАП. Авто та реєстраційні документи на нього у горе-водія також вилучили. 

Однак, згодом інспектор почав вимагати у дружини 8 тисяч гривень. Взамін мав повернути автомобіль та документи власника та не подавати до суду адмінпротокол про скоєне правопорушення. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області. 

Відео дня

Працівники СБУ на прокуратури 30 березня затримали поліцейського  "на гарячому" під час отримання грошей. За одержання неправомірної вигоди службовцем вже відкрито кримінальне провадження та здійснюється досудове слідство. На даний час триває збір доказів. Правоохоронці вирішують чи брати під варту дорожнього інспектора. 

Чи відсторонено поліцейського від виконання обов'язків не повідомляють ні в Ярмолинецькому відділі Нацполіції, ні в головному управлінні Нацполіції в області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • володька

    Дружина 41-річного хмельничанина, дізнавшись про ситуацію, зустрілася з одним із поліцейських, які документували дорожню пригоду, щоб вирішити питання. Жінці старший лейтенант поліції повідомив, що доведеться заплатити 20 тисяч штрафу та на тривалий час забути про автівку і права на неї. Однак можлива альтернатива – протокол навіть не дійде до суду, якщо «оплатити» 8 тисяч гривень особисто інспекторові.
  • володька

    ТАК НАДО ПИСАТЬ ЧТО Б НАРОД ПОНИМАЛ ВСЮ ДУРОСТЬ ИНСПЕКТОРА..КОТОРЫЙ НА ТАКОЙ "РЕЗОНАНСНОЙ"АВАРИИ РЕШИЛ СЫГРАТЬ НА "РЕШАЛОВЕ"..ЕЩЕ ОДИН ГРИША ГОСПОДА.
  • володька

    У Ярмолинцях, що на Хмельниччині, місцевий мешканець після розпиття спиртних напоїв сів за кермо свого автомобіля, однак не справився з керуванням і врізався в стовп. Під час ДТП чоловік не постраждав, але інспектори з дорожнього нагляду, які прибули на місце події, швидко виявили його стан сп’яніння. Тож на порушника склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП та вилучили транспортний засіб і документи на нього.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up