ДТП з чотирма загиблими у Хмельницькому районі: справу передали до суду

ДТП з чотирма загиблими у Хмельницькому районі: справу передали до суду
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • Моторошна автотроща трапилась у травні неподалік Веселівки. 
  • Тоді згоріло четверо людей. 
  • Дізнавайтесь про деталі розслідування.

Смертельна аварія трапилась в травні поблизу села Веселівка Красилівської територіальної громади. Тоді в автотрощі згоріло четверо людей. Як встановили під час досудового розслідування, 44-річний водій фури «DAF», незважаючи на перевантаження, передав кермо 23-літньому хлопцю, який не мав водійського посвідчення відповідної категорії та навичок керування таким автомобілем.

За інформацією обласної прокуратури, внаслідок цього водій не впорався з керуванням, виїхав на “зустрічку”, якою рухались автомобілі «Opel Combo» та «Mercedes-Benz Sprinter» та допустив зіткнення. 

Внаслідок аварії автомобілі загорілись. На масці події загинули водії, які їхали по відведених для них смугах, а також їхні пасажири. 

Відео дня

Водієві вантажівки обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, іншому - домашній арешт.
До суду вже направили обвинувальний акт відносно двох осіб за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки, та допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом . 

Як додають у прокуратурі, санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Санкція статті 267 КК України передбачає альтернативні покарання у виді штрафу від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до 2 років, обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 5 років.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Прушинський

    Людей жалко дужи новнас ніхто послідувати небуди це Украйна хто живий тот виний
  • Kostia Prytkov

    Жахіття

keyboard_arrow_up