Душили рушником. Затримали чоловіків, які напали на пенсіонерку і вимагали гроші

Душили рушником. Затримали чоловіків, які напали на пенсіонерку і вимагали гроші
  • За розбійний напад на жінку двом зловмисникам “світить” до 12 років.

Зловмисники вимагали у старенької гроші. Для цього душили її рушником, приставляли ножа до шиї й тиснули колінами на груди.

Такі моторошні події трапились вчора ввечері, 30 грудня, на Ізяславщині. До поліції звернулась жителька Нового Села і розповіла, що на її матір напали. 

На місці події правоохоронці встановили, що нападники залізли до будинку, витягнувши віконну раму. Пенсіонерці вони погрожували розправою, душили та приставляли ніж до горла. Після того, як довідались, де власниця тримає заощадження, забрали 13 тисяч гривень і зникли у невідомому напрямку. До слова, злодії навіть спалили телефон старенької у печі, аби та не могла покликати на допомогу. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Відео дня

До пошуків розбійників залучили увесь особовий склад Шепетівського райуправління поліції. На виїзді з колишнього Ізяславського району правоохоронці зупинили автомобіль, в якому перебували нападники. Викрадені гроші у них вилучили. 

Нападниками виявились двоє раніше судимих 35-річних жителів сіл Стара Гута та Влашанівка. Їх затримали, наразі вони в ізоляторі тимчасового тримання. 

Чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up