Двоє мешканців Дунаєвеччини можуть сісти до в'язниці на 12 років за напад на односельця

Двоє мешканців Дунаєвеччини можуть сісти до в'язниці на 12 років за напад на односельця
  • Чоловіки пішли "на справу" вввечері.
  • Поки один стояв на варті, інший проник до літньої кухні 85-річного односельця. Але господар "застукав" крадія. Тоді той побив пенсіонера.
  • Злодіїв затримали згодом. Зараз вони перебувають у СІЗО.

Інцидент стався напередодні в селищі Смотрич. Ввечері двоє місцевих жителів 22 та 25 років добряче напилися та після пішли "на справу". Чоловіки зайшли у двір 85-річного місцевого та почали шукати якийсь метал, його планували продати потім, але нічого не знайшли. Тож тоді вирішили "заглянути" і до літньої кухні пенсіонера.

Один став на варті, а інший, одягнувши на голову балаклаву проник всередину. Але там він зустрів господаря. Злодій накинувся на нього. Він бив господаря та вимагав віддати гроші.

Поки потерпілий лежав на підлозі, той забрав 300 гривень, які лежали на столі, мобільний телефон і втік.

Відео дня

Згодом пенсіонер викликав поліцію. Правоохоронці розшукали і затримали розбійників. Викрадені гроші та мобільний телефон у них вилучили. Як зазначили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, нападники раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства. Обоє ніде не працювали. Заробляють на життя тим, що збирали металолом.

На період досудового розслідування суд взяв розбійників під варту. Справу розслідують згідно з частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up