Гастролер із Хмельниччини обікрав будинок на Житомирщині та потрощив вікна

Гастролер із Хмельниччини обікрав будинок на Житомирщині та потрощив вікна
Тут і далі фото Житомирського РУП
  • Це сталося в Радомишлі. Хмельничанин вліз до житла, поки власниці не було вдома. 

  • Розбив вікно та поперевертав усі речі в приміщенні. А тоді поцупив гроші та мобільний і втік. 

Крадіжка трапилась у неділю, 5 березня, в Житомирській області. В містечку Радомишль до місцевої поліції звернулась місцева жителька. Вона повідомила, що в її будинку побував крадій, повідомляють у правоохоронці.

За словами потерпілої, її кілька годин не було вдома. Коли ж жінка повернулась, то застала розбите скло у вікні та повний безлад усередині оселі. Згодом господиня побачила, що пропали гроші та мобільний телефон.

Відео дня

Місцеві копи зібрали докази з місця події, поспілкувались з сусідами та розпочали розслідування. Вони запідозрили 42-річного жителя Хмельниччини, який раніше тимчасово мешкав у Радомишлі.

Його поліцейські розшукали на шляху до автовокзалу. Як згодом з’ясувалось, він збирався повернутись додому, у Хмельницьку область. Під час обшуку у нього знайшли мобільний телефон потерпілої.

Правоохоронці зазначають, що крадій лише пів року тому, як вийшов із в’язниці, де відбував покарання за вчинення розбійного нападу.

Тож слідчі затримали його та повідомили про підозру. Також поліцейські нині перевіряють його можливу причетність й до інших кримінальних правопорушень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up