Грабіжники, які «взяли» касу в магазині на Тернопільській, сидітимуть у в'язниці

Грабіжники, які «взяли» касу в магазині на Тернопільській, сидітимуть у в'язниці
Тут і далі — фото сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області
  • У квітні двоє чоловіків зі зброєю пограбували магазин на вулиці Тернопільській у Хмельницькому.

  • Їм вдалося винести 9 тисяч гривень, але розбійників майже відразу затримали.

  • Їм дали 7 та 8 років в’язниці.

Пограбування сталося ще 11 квітня цього року. Близько 21:20 у рибний магазин на Тернопільській зайшли двоє молодих чоловіків. Вони почали вимагати у 41-річної жінки-продавця гроші з каси. Коли вона відмовила, грабіжники пригрозили їй пістолетом і самі забрали кошти.

Тим часом пограбування помітили двоє перехожих, Василь та Дмитро. Як повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, вони заблокували вхідні двері та подзвонили правоохоронцям. Злодії вибили вікно та намагалися втекти. Василь та Дмитро показали, куди побігли злочинці, завдяки чому поліцейські схопили їх за кілька хвилин.

Відео дня

Після затримання правоохоронці з’ясували, що грабіжники — 31- та 33-річні місцеві жителі. До кримінальної відповідальності вони притягувалися вже не раз. У них знайшли пневматичний пістолет та близько 9 тисяч гривень, які вони викрали з магазину. Крім того, поліцейські з’ясували, що грабіжники були п’яними.

Після розслідування справу передали до Хмельницького міськрайонного суду. Учора, 19 жовтня, суд визнав їх винними у скоєнні злочину за частиною 3 статті 187 («Розбій») Кримінального кодексу та засудив до 7 та 8 років позбавлення волі. Також їх майно конфіскують.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up