Грабіжники, які «взяли» касу в магазині на Тернопільській, сидітимуть у в'язниці

Грабіжники, які «взяли» касу в магазині на Тернопільській, сидітимуть у в'язниці
Тут і далі — фото сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області
  • У квітні двоє чоловіків зі зброєю пограбували магазин на вулиці Тернопільській у Хмельницькому.

  • Їм вдалося винести 9 тисяч гривень, але розбійників майже відразу затримали.

  • Їм дали 7 та 8 років в’язниці.

Пограбування сталося ще 11 квітня цього року. Близько 21:20 у рибний магазин на Тернопільській зайшли двоє молодих чоловіків. Вони почали вимагати у 41-річної жінки-продавця гроші з каси. Коли вона відмовила, грабіжники пригрозили їй пістолетом і самі забрали кошти.

Тим часом пограбування помітили двоє перехожих, Василь та Дмитро. Як повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, вони заблокували вхідні двері та подзвонили правоохоронцям. Злодії вибили вікно та намагалися втекти. Василь та Дмитро показали, куди побігли злочинці, завдяки чому поліцейські схопили їх за кілька хвилин.

Відео дня

Після затримання правоохоронці з’ясували, що грабіжники — 31- та 33-річні місцеві жителі. До кримінальної відповідальності вони притягувалися вже не раз. У них знайшли пневматичний пістолет та близько 9 тисяч гривень, які вони викрали з магазину. Крім того, поліцейські з’ясували, що грабіжники були п’яними.

Після розслідування справу передали до Хмельницького міськрайонного суду. Учора, 19 жовтня, суд визнав їх винними у скоєнні злочину за частиною 3 статті 187 («Розбій») Кримінального кодексу та засудив до 7 та 8 років позбавлення волі. Також їх майно конфіскують.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up