Хлопчик залишився без мами. В поліції розповіли подробиці ДТП із трьома загиблими

Хлопчик залишився без мами. В поліції розповіли подробиці ДТП із трьома загиблими
  • Автотроща трапилась ввечері неподалік Кам’янця-Подільського.
  • Внаслідок лобового зіткнення загинули два водії та одна пасажирка.

В поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної аварії у Кам’янець-Подільському районі. Наразі слідчі встановлюють всі обставини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 вересня, близько 22.55 години на трасі «Житомир — Чернівці».  Поблизу села Слобідка-Рахнівська Кам’янець-Подільського району не розминулись дві автівки - «ВАЗ 21061» і «ВАЗ 2105». Транспортні засоби зіткнулись "лоб у лоб". 

Автомобілем «ВАЗ 21061»  керував 25-річний житель села Рахнівка, а 45-річний житель села Гринчук їхав за кермом «ВАЗ 2105». Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

Внаслідок зіткнення обидва водії загинули на місці події. Також від отриманих травм  померла 43-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 2105». Жінка була родом з Одеси.

За інформацією правоохоронців, ще троє пасажирів із автомобіля «ВАЗ 2105» травмувались. Це двоє 46-річних чоловіків і 11-річна дитина. До слова, хлопчик – син загиблої одеситки. Всі троє отримали травми різного ступеня важкості, їх госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області вже відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валік Повх

    Правила дорожнього руху і техніка безпеки написані на крові їх треба виконувати бережіть своє та чуже життя досить смертей на дорозі люди схаменіться куди поспішаєте навіщо помирати не в свій час.
  • Валя Ткачук

    Велике горе... Молоді люди, ще б жити і жити...
  • Irina Balaban

    Так хлопчик в міській лікарні в Хмельницькому в реанімації, а не в Дунаївцях.
  • Читач79

    Як можна так ганяти на цьому мотлоху.

    Andriy Marchyk reply Читач79

    Не було там великої швидкості, це по пошкодженнях видно. Але при такій пасивній безпеці, як у цих автомобілях, достатньо і 70 км на год у обидвох...

keyboard_arrow_up