Хмельничанин незаконно переправляв людей за кордон. Йому загрожує до 9 років

Хмельничанин незаконно переправляв людей за кордон. Йому загрожує до 9 років
  • Затримали 45-річного хмельничанина, який організував нелегальний канал переправлення громадян через кордон.

Чоловіка викрили міграційники, поліція і працівники СБУ. Як встановили, хмельничанин виготовив громадянину України паспорт Литовської Республіки. Таким чином він організував безперешкодний перетин ним українського кордону, під час цього його затримали. За свою послугу зловмисник отримав понад 140 тисяч гривень винагороди. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 
 
За даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за статтею "Організація незаконного переправлення особи через державний кордон України, вчинена з корисливих мотивів". Слідчі вже оголосили зловмисникові про підозру. Надалі буде вирішуватись питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 
За злочин хмельничанину "світить" від 7 до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач67

    У нас на західній Україні тисячі людей мають румунські угорські та інші паспорти.І не всі вони отримані в повністю законний спосіб.Багато людей отримали паспорти щоб приїхати автомобілем без сплати драконівських податків і мит.Банду януковича змінила банда шоколадного вальцмана  їх змінили клоуни з 95 кварталу.Тільки нічого не змінилося для простих людей.Короче.ХТО НЕ СКАЧЕ ТОЙ МОСКАЛЬ.

keyboard_arrow_up