Хмельничанин “під кайфом” увімкнув конфорки і забув запалити газ. Його судитимуть

Хмельничанин “під кайфом” увімкнув конфорки і забув запалити газ.  Його судитимуть
Ілюстративне фото
  • Випадок трапився у багатоповерхівці на Подільській.
  • На різкий запах газу з'їхались оперативні служби.
  • У "винуватця" знайшли наркотики і психотропи. 

У Хмельницькому за зберігання наркотиків судитимуть 57-річного чоловіка. Інцидент трапився у вересні цього року. На телефони екстрених служб надійшло повідомлення про різкий запах газу у багатоповерхівці на Подільській. Як з’ясували на місці, власник однієї з квартир увімкнув дві конфорки, а запалити газ забув. 

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького, під час огляду квартири 57-річного хмельничанина знайшли психотропні речовини і понад 7,5 грамів канабісу. Сам чоловік був “під кайфом”. 
До слова, хмельничанина вже неодноразово судили за збут і зберігання наркотиків. Минулого року він лише звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання 8 років.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за статтею “Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, без мети збуту” вже скерували до суду. 

Відео дня

Як додають у прокуратурі, санкція статті передбачає альтернативні покарання у виді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olha Khmelovska

    А не дай бог наркоша би вирішив запалити цигарку🙄

keyboard_arrow_up