Хмельничанин під наркотиками перевозив партію PVP

Хмельничанин під наркотиками перевозив партію PVP
Фото - поліція Хмельницької області
  • 29-річного чоловіка зупинили у Чемерівцях.ʼ
  • Він був в стані наркотичного спʼяніння.
  • В нього було 46 згортків наркотиків

29-річний мешканець Хмельницького їхав у селищі Чемерівці на автомобілі «Фіат». Він проїхав на заборонний знак. Це помітили патрульні та зупинили авто. Під час спілкування з ним запідозрили, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Це було 29 березня близько 20:10 год.

Від проходження тесту водій відмовився, тож патрульні почали оформлювати адмінматеріали та провели поверхневу перевірку водія й транспортного засобу. Поліцейські виявили 46 згортків з невідомою речовиною. Порушник одразу зізнався, що це синтетичні наркотики PVP. На місце була викликана слідчо-оперативна група.

На порушника патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан спʼяніння) та постанову за ч.1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відео дня

 — Наразі слідчі вже оголосили зловмиснику підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, — повідомляють в поліції Хмельницької області.

Читайте також: Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up