Хмельничанин "знищив" будинок, аби не ділити його з дружиною після розлучення

Хмельничанин "знищив" будинок, аби не ділити його з дружиною після розлучення
Фото ілюстративне
  • Чоловік вдався до афери. За що поплатився у суді. 

Мешканець Хмельницького району після розлучення з дружиною намагався присвоїти усе спільно нажите майно. Про це повідомляють у прокуратурі області.

Зазначається, що чоловік вирішив привласнити будинок на околиці обласного центру вартістю майже 1 мільйон гривень. Для цього він підробив документи про знищення житла та шляхом обману державного реєстратора домігся припинення права власності жінки на будинок та ділянку. 

Під час слідства підозрюваний у повному обсязі визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно та у великих розмірах) та ч. 1 ст. 388 (незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт) Кримінального кодексу України, а тому прокурором із ним укладено угоду про визнання винуватості.

У результаті чоловік отримав покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі, від відбування якого звільнено із встановленням іспитового строку 1 рік. 

Читайте також: Майже 24 тисячі гривень пені стягнув суд із мешканця Хмельниччини за несплату аліментів 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач91

    Ха-ха-ха! Дуже серйозно покараний.Хто поверне жінці нерви і час потрачені на те, щоб довести очевидне? Віддати будинок їй як моральну компенсацію, для нього ж він не існуючий.

    Остап reply Читач91

    А може то жінка чоловіку всі печінки з'їла та мозги затрахала раз він на таке рішився.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up