Хмельничанина, який торгував наркотиками, посадили на 6 років

Хмельничанина, який торгував наркотиками, посадили на 6 років
Тут і далі фото зі сторінки Хмельницького РУП
  • “Закладчика” затримали ще в травні. 

  • У чоловіка знайшли небезпечний синтетичний наркотик.

  • Він збував свою продукцію через “Телеграм”.

В обласному центрі відбувся суд над 31-річним торговцем наркотиками. Чоловіка затримали ще 10 травня. Він збував свій товар у вигляді “закладок”. 

Нагадаємо, хмельничанин отримував свою продукцію поштою, фасував і поширював, залишаючи “закладки”. А торгував через телеграм-канал. 

Наркоділка затримали правоохоронці. У чоловіка вилучили 16 готових закладок з небезпечним синтетичним наркотиком «Альфа-PVP», а також пристрій для вживання наркотиків, банківську картку та мобільний, який він використовував для торгівлі. 

Відео дня

Довідка:

Альфа-піролідинопентіофенон або ж α-PVP — небезпечний синтетичний психостимулятор, розроблений у 1960-х роках. Досить поширеною його розмовною назвою є флакка. Альфа-PVP, як і інші психостимулятори, може викликати гіперстимуляцію, параною та галюцинації. У Вікіпедії зазначають, що α-PVP є причиною смерті або значно сприяє смерті від самогубств та передозувань, спричинених комбінаціями наркотиків. α-PVP також був пов'язаний щонайменше з однією смертю з набряком легенів та помірно розвиненою атеросклеротичною ішемічною хворобою.

Через майже 5 місяців вдбувся суд. Чоловіка визнали винним infoу вчиненні злочину. Вироком суду йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, повідомляють у поліції.

А як ви гадаєте — справедливе покарання? Пишіть у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Степан Яцуха

    Мало
  • Маріна Фурман

    Таких людей треба

keyboard_arrow_up