Хмельничанка намагалася викрасти дитину у столичному метро (ВІДЕО)

Хмельничанка намагалася викрасти дитину у столичному метро (ВІДЕО)
  • Жінка схопила 5-річного хлопчика та потягнула за собою.
  • Їй завадили мати дитини та перехожі. 

Інцидент стався на станції "Лук'янівська" 12 лютого. За словами очевидців, жінка схопила 5-річного хлопчика та потягнула його за собою. Однак, їй завадили мати дитини та небайдужі перехожі. Вони зупинили жінку та викликали поліцію.

У відділі комунікації поліції столиці повідомили, що правопорушницею виявилася 32-річна уродженка Хмельницької області. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною другою статті 15, частиною другою статті 146 (Замах на викрадення людини) Кримінального кодексу України. Її загрожує до п'яти років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють мотив та всі обставини події.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валентина Татаринська

    Просто жах.Можна за долю секунди прозівати дитину
  • Олександр Гаєвський

    Лучше не писати ніяких коментарів щоб не пощопитись при чому собака йдеться про дитину
    Вітя.
  • Віктор Яблонський

    Воно хтіла продати собаку і заплатити за газ@@@@
  • Віталій Українець

    перепутала!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up