Хмельничанка закликала знищити владу та воїнів ЗСУ

Хмельничанка закликала знищити владу та воїнів ЗСУ
Фото з Телеграм-каналу Хмельницького апеляційного суду
  • Жінка знаходиться під слідством й домашнім арештом.

  • Вона захотіла змінити міру запобіжного заходу. 

  • Що вирішив суд?

 

Ми вже повідомляли, що 21 квітня СБУ викрила та затримала хмельничанку, яка допомагала окупантам. Жінка збирала та передавала розвіддані представнику спецслужби рф. Для розповсюдження ворожих пропагандистських «дописів» та репостів  вона створила інформаційний паблік у Фейсбук. Як модератор антиукраїнської групи зловмисниця розмістила на сторінці спільноти текст із публічним закликом до зміни меж території та державного кордону України, знищення української влади та воїнів ЗСУ.

Ухвалу слідчого судді оскаржив адвокат підозрюваної – просив змінити запобіжний захід його підзахисній з цілодобового на «нічний» домашній арешт. Як стверджував захисник, жінка не може звернутись за допомогою до лікарів через те, що не має права вийти вдень з дому. 

Прокурор заявив, що необхідність звернення до лікарні через поганий стан здоров'я адвокатом не доведена.

Відео дня

Хмельницький апеляційний суд сьогодні, 27 червня, залишив без змін ухвалу слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду. 

Згідно з нею до 20 липня 2022 року включно продовжили цілодобовий домашній арешт підозрюваній у посяганні на територіальну цілісність України. Про це інформує Telegram-канал Хмельницького апеляційного суду.

СБУ попереджає: відтепер покарання за державну зраду в умовах воєнного стану стало ще суворішим – 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач79

    Ще до неї киньте цю провокаторку Фаріон. Яка з цею робить спільну справу.
  • Антоніна Іванова

    Перевести скотину в СІЗО, нехай  там лікується

keyboard_arrow_up