Хмельничанку, яка викинула валізу з мертвою дитиною, досі шукають

Хмельничанку, яка викинула валізу з мертвою дитиною, досі шукають
Фото ГУНП.
  • Анна Пілявська перебуває в розшуку.
  • Жінку підозрюють у вбивстві власної 2-річної дитини.
  • Валізу з тілом вона викинула на околиці Чернівців.

Жахливу новину вчора, 28 червня, поширили буковинські поліцейські. Вони повідомили про знайдену валізу із мертвою дитиною всередині. Спочатку інформували, що їй десь до 3 років. Згодом деталізували - знайшли тіло 2-річного хлопчика.

Поліція встановила, що валізу з тілом викинула мати дитини - Анна Пілявська з Хмельницького. Вона за місяць до цього приїхала у Чернівці. Де зараз знаходиться 21-річна дівчина, невідомо.

Поки поліція спростувала чутки, які розповсюджувалися в соцмережах. Там писали, що дівчина має при собі мисливську рушницю. Також повідомлялось, що на тілі дитини виявили численні побої. Усе це, за інформацією ГУНП Чернівецької області, виявилося неправдою. 

Відео дня

Також ще не повідомляється про причини смерті дитини. Тіло хлопчика відправили на судово-медичну експертизу. Вона не показала ознак насильницької смерті. Проводяться додаткові дослідження.

Також, задля розшуку Анни Пілявської, правоохоронці обійшли сусідні з її житлом будинки в Чернівцях. Поліцейські вилучили відеозаписи з камер спостереження та інші докази, які нібито можуть згодитися в розкритті злочину і розшуку підозрюваної.

Нагадаємо прикмети Анни Олександрівни Пілявської:

Зріст 160-170 сантиметрів, середньої статури, темне хвилясте волосся з червонуватим відтінком, стрижка під каре, очі темно-зелені, на лівій руці біля зап’ястя має татуювання у вигляді корони та на передпліччі – татуювання у вигляді ловця снів з головами двох вовків.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, прохання повідомити за номерами (0372) 59-14-02, (095) 676-24-04 або на спецлінію «102».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Неля

    Народ , читать умеете ? Судмед  НЕ  показала признаков насильственной смерти . Это значит --  ребёнок сам умер.
  • Ігор

    "Поліцейські вилучили відеозаписи з камер спостереження та інші докази, які нібито можуть згодитися в розкритті злочину і розшуку підозрюваної" - у вас редактора нема чи як? Що значить нібито?
  • Natalia Sokol

    а вона точно жива?
  • Оличка Панчук

    Дитину шкода( як можна свою власну дитину вбити  та щей викинути(Посмертно дати у вязницю(або саму роздерти і запхати у цю валізу(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up