Хмельницька СБУ повідомила про підозру трьом зрадникам України

Хмельницька СБУ повідомила про підозру трьом зрадникам України
Фото Фейсбук Управління СБ України у Хмельницькій області
  • У 2014 році в Криму військовослужбовці морського флоту відмовилися виконати наказ українського командування.

  • Зараз зрадники працюють на ворога.

 

У 2014 році військовослужбовці ВМС ЗСУ відмовилися виконати наказ українського командування про передислокацію. Зрадники свідомо вирішили перейти на бік ворога та залишилися у захопленому російськими окупантами Криму.

Інженер відділення випробовування корабельних аерофінішерів info одного з українських військових формувань не прибув на підконтрольну територію України у визначені пункти збору. Уродженець Кам'янця-Подільського зрадив присязі та перейшов на службу до ворога. 

Зараз дезертир служить у Чорноморському флоті рф та тренує рашистських льотчиків палубної авіації на полігоні злітно-посадкових систем «Нитка».

Відео дня

Інший зрадник - командир відділення мінометного взводу морської піхоти ВМС України родом зі Славутського району. Під час окупації Криму він вступив  на службу  до берегових військ ВМФ рф. Зрадник отримав  російський паспорт, нову посаду та присягнув на вірність раші. 

Ще один кам'янчанин добровільно перейшов на бік держави-агресора, зрадивши свою країну.Зараз зрадник проходить службу у 68 окремому морському інженерному  полку, навчає підривній справі російських військових. Він є начальником штабу морського інженерного батальйону Чорноморського військово-морського флоту рф. Важливо, що це військове з'єднання брало активну участь сирійських подіях.

Слідчі СБУ зібрали достатньо доказів і повідомили трьом фігурантам про підозри в державній зраді.

Заходи з викриття здійснювали співробітники СБУ у Хмельницькій  області за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач79

    То нехай доставлять їх сюди у цугундер. А папірці там легко зробити.

keyboard_arrow_up