Хмельницькі правоохоронці викрили залізничника, який воює на боці окупантів

Хмельницькі правоохоронці викрили залізничника, який воює на боці окупантів
Фото УСБУ у Хмельницькій області
  • Уродженець Донеччини ще в 2014 році зрадив Україну, а під час повномасштабного вторгнення воював проти ЗСУ на Харківщині. 

Служба безпеки України викрила ще одного зрадника. Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру колишньому залізничнику, який нині воює за агресора. Про це повідомили в обласному управлінні СБУ.

Відомо, що уродженець Донецької області ще у 2014 році перейшов на бік ворога. Він — колишній працівник вагонного депо Ясинувата “Укрзалізниці”. Після окупації Ясинуватої, зрадник обіймав різні посади на підприємстві «Донецкая железная дорога» т.зв. «днр». 

Але вже в березні 2016 року з власної ініціативи він приєднався до бойовиків «луганської народної республіки». Згодом брав участь у збройній боротьбі проти підрозділів ЗСУ у складі так званої «народної міліції «лнр».

Відео дня

На момент повномасштабного вторгнення рф на територію України фігурант вже був командиром батальйону 4 окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу т.зв. «лнр». 

У статусі російського військовослужбовця він брав участь в окупації українських населених пунктів, обстрілах цивільної інфраструктури. Так, активно проявив себе під час боїв на території Чугуївського району Харківської області.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ заочно повідомили зловмиснику про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:

Нині правоохоронці вживають комплексних заходів для притягнення зрадника до відповідальності.

Читайте також: Шахраї надсилають фейкові повідомлення від імені ДСНС про “ураження Хмельницької АЕС”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Kateryna Tsalyuk

    Сволоч
  • Андрій

    Цікаво, уродженець Донецька, зрадив ще в 2014 і аж тепер правоохоронці Хмедьницького викрили....

keyboard_arrow_up