Хотів інвестувати в крипту: житель Старокостянтинова натрапив на шахраїв

Хотів інвестувати в крипту: житель Старокостянтинова натрапив на шахраїв
Фото ілюстративне
  • Чоловіку розповіли про заможне життя, яке чекає після інвестування.
  • Він переказав гроші, а потім зрозумів, що його ошукали.

42-річний житель Старокостянтинова натрапив на оголошення в інтернеті. У ньому йшлося про інвестування коштів у криптоактиви. Він зв’язався з невідомим, який представився йому успішним трейдером. Розповів потерпілому про заможне життя і показав відгуки від начебто вдячних клієнтів.

Так, чоловік переказав йому 4 тисячі гривень. Згодом він мав забрати ці гроші з відсотками. Та коли захотів вивести гроші, йому повідомили, що треба інвестувати ще. Потерпілий зрозумів: він має справу з шахраями. Про все це розповідають в Хмельницькому районному управлінні поліції.

Правоохоронці за даним фактом проводять перевірку. Додають – шахраї можуть створювати псевдобіржі або інвестиційні платформи, за допомогою яких вводять людей в оману й виманюють їхні кошти, створюючи ілюзію легкого заробітку. Тож громадянам радять користуватися лише перевіреними сайтами та не довіряти незнайомцям в мережі.

Відео дня

-Онлайн-шахраї обіцяють великі відсотки від незначних вкладів, та їхня мета – заволодіти вашими коштами. Зловмисники можуть бути дуже переконливими, розповідати про успішний досвід та про велику кількість людей, яким вони нібито допомогли розбагатіти. Та варто добре подумати перед тим, як вкладати гроші в такі сумнівні проєкти. Пам’ятайте: безкоштовний сир буває тільки в мишоловці!, – додають в поліції.

Читайте також: Робота в патрульній поліції Хмельниччини: які вимоги, умови та зарплата

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любовь Губар

    Як багато у нас таких ,,Буратін,,  ,які хочуть шари ,а залишаються ні з чим!

keyboard_arrow_up