“Хотів замаскувати зґвалтування”. Подробиці вбивства продавчині в Кам’янці

“Хотів замаскувати зґвалтування”. Подробиці вбивства продавчині в Кам’янці
  • 37-річну продавчиню Світлану знайшли мертвою біля кладовища.
  • Жінка була оголена, а її тіло - в синцях і гематомах.
  • Підозрюваним виявився її родич.
  • Він розповів у поліції, що сталося того дня.

Моторошне вбивство трапилось у Кам’янці-Подільському, 27 жовтня. Мертву 37-річну жительку села Зіньківці знайшли на стежці біля старого міського кладовища. Там близько п’ятої ранку її тіло побачила мама і зателефонувала до поліції. Подробиці того страшного дня розповіли в сюжеті “Надзвичайних новин”.

Журналісти “Надзвичайних новин” розповідають: того дня жінка закінчила роботу в магазині й здала зміну. Проте додому вона так і не повернулася. Першим на пошуки рушив її 18-річний син, та це результатів не принесло. Чоловік померлої жінки того дня був у відрядженні. 

Мертвою Світлану знайшла її мама. За її словами, на тілі доньки не було живого місця. Мовляв, вона була оголена й накрита курткою. 

Відео дня

У сюжеті розповідають: Світлану намагалися зґвалтувати, про що свідчить знятий з неї одяг. Родичі припускають, що вбивця чогось злякався і втік. 

Прощалися зі Світланою в день, коли мав гуляти весілля її брат. На це свято жінка пошила для себе сукню. Саме в неї її одягли, щоб поховати. 

Тим часом правоохоронці знайшли підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 38-річний родич сім’ї загиблої. У сюжеті “Надзвичайних новин” розповідають, що він того дня запропонував провести Світлану з роботи додому. Коли вони опинилися на території, що не освітлюється, почалося жахіття. Про це підозрюваний розповів у поліції. 

У 2005 році його вже судили за вбивство власної дружини. У сюжеті кажуть: перед смертю він зґвалтував її шваброю. Лише у 2019 році він звільнився із місць позбавлення волі. 

До слова, у скоєному чоловік зізнався. Йому вже оголосили про підозру за статтею "Умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство, поєднане зі зґвалтуванням або сексуальним насильством".  За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Вован Мельничук

    Не просто бити  бити бити
  • Инна Галищенко

    На кол таких сажали ...на кол!
  • Valentina Shkaberda

    Будимо вірити,що на зоні він довго не протягне,смерть за смерть.
  • Лілія Сафроній

    Не треба судити зробіть так запхати швабру в задній прохід і сволота здохне сам.

keyboard_arrow_up