«Хто він?» Чоловіку, який через ревнощі всадив ніж у шию коханій, дали 7 років

«Хто він?» Чоловіку, який через ревнощі всадив ніж у шию коханій, дали 7 років
  • Це сталось в селі Летава. 

  • Жінка потрапила до лікарні у важкому стані. 

  • Вона вижила, а співмешканця посадили до СІЗО. 

На сім років ув’язнили 31-річного мешканця Кам’янець-Подільського району. Його судили за незакінчений замах на умисне вбивство. Події трапились ще в квітні, в селі Летава Чемеровецької тергромади. Подробиці справи повідомили в апеляційному суді. 

12 квітня цього року 31-річний житель Летави посварився зі своєю 24-річною співмешканкою. Під час суперечки він штовхнув її на підлогу, вихопив кухонний ніж та вдарив її у шию. 

Жінку врятували сусіди, що прибігли на допомогу. Вони викликали “швидку” та поліцію. Медики діагностували у потерпілої ножове поранення шиї та різані рани правої кисті, травми м’яза й сухожилка пальця на ній. Все це у сукупності призвело до шоку важкого ступеня.

Відео дня

Не хотів убивати, лише залякати

На суді обвинувачений визнав свою вину повністю. Він сказав, що не хотів убивати співмешканку – лише залякати, аби та зізналася, з ким провела вечір. Потерпіла ж розповіла, що того дня повернулася додому близько опівночі з букетом квітів та подарунками. 

Співмешканець почав з’ясовувати, де вона була. У ході сварки штовхнув її на підлогу, сів на неї й весь час повторював: «Хто він?» Згодом він взяв ніж і приклав їй до шиї. Вона схопилася за лезо й намагалася його вирвати, як відчула біль у шиї.

Свідком сімейної сварки стала сусідка, котра того вечора приглядала за малим сином потерпілої. Спочатку вона намагалася сама відтягнути нападника та після невдалої спроби покликала на допомогу чоловіка.

На суді нападника визнали винним та дали йому 7 років ув'язнення. 

— За таких обставин суд вважає, що [обвинуваченому] слід призначити покарання, в межах санкції ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, – йдеться у вироку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up