Інспектора Хмельницького міського військкомату затримали на хабарі

Інспектора Хмельницького міського військкомату затримали на хабарі
  • Інспектор вимагав 300 доларів США у хмельничанина. 

Старшого інспектора одного з відділень Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату затримали на отриманні хабаря. Про це інформує пресслужба військової прокуратури Західного регіону України.

"Інспектор вимагав 300 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами військового комісаріату щодо видачі військовозобов’язаному військово-облікових документів після їх втрати", - йдеться у повідомленні. 

Затримали його "на гарячому". Справу розслідують за частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру, обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Відео дня

Читайте також: Забили, а тіла спалили: вбивць пенсіонерів з Хмельниччини засудили до довічного ув'язнення 

   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Перехожий

    Брехня та наклеп!!! Володимир Олександрович Зеленський мав побороти корупцію.
  • Oleh Chernenko

    Рубрика "Ніколи такого не було і от знову"
  • JoHn Mnemonic

    Вот если 3000 у.е. то отпустили уже ))) под залог 2000 грн ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up