Кам’янчанин вкрав більше мільйона. Його покарали

Кам’янчанин вкрав більше мільйона. Його покарали
Світлини зі сторінки ГУ НП в Хмельницькій області
  • Чоловік пограбував банкомат.
  • Під час обшуку в кам'янчанина знайшли обріз.
  • На злочин він зважився не вперше.

За пограбування банкомата кам’янчанин 9 років проведе за гратами.

Це не перша його ходка, констатують у поліції. До кримінальної відповідальності притягувався й раніше. Щоправда, за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

У 2021-му чоловіка звабив банкомат у Кам’янці-Подільському.  Пригледів його раніше. Проник у приміщення, де той стояв, пошкодив його, викрав 1 292 400 гривень та зник у невідомому напрямку. Тілки за кілька місяців правоохоронці вирахували злодія та викрили.

Відео дня

У ході розслідування встановили, що 38-річний кам’янчанин причетний ще до одного замаху на крадіжку з банкомата. Проте того разу спрацювала сигналізація і йому не вдалося завершити свій злочинний намір.

У ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання чоловіка та його близьких поліцейські вилучили незареєстрований обріз мисливської рушниці з патронами, а також фомку, яку підозрюваний спеціально придбав перед вчиненням замаху на крадіжку з банкомата.

«Кам’янець-Подільський міськрайонний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні крадіжки, вчиненої в особливо великих розмірах, а також у незаконному поводженні зі зброєю, та засудив його до 9 років ув’язнення з конфіскацією усього майна, окрім житла», - констатують у поліції.

Також суд задовольнив цивільний позов і стягнув з засудженого 1 279 000 гривень відшкодування майнової шкоди.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up