Колишня артистка Хмельницької філармонії поширювала ворожу пропаганду, — СБУ

Колишня артистка Хмельницької філармонії поширювала ворожу пропаганду, — СБУ
Фото з Фейсбук Управління СБ України у Хмельницькій області
  • В обласному центрі викрили ще одну колаборантку.

  • У неї конфіскували російську символіку.

Колишня артистка Хмельницької обласної філармонії постійно поширювала у соцмережах повідомлення, які заперечують повномасштабне вторгнення  рф в Україну та виправдовують проведення путінської «спецоперації».  

Хмельничанка звинувачувала українську владу у нібито брехливому висвітленні дій рашистських військ, у перебільшенні та спотворенні фактів про повномасштабну війну проти України.

Відео дня

Вона активно репостила «новини» із російських пабліків, де українських захисників звинувачують у вбивствах мирного населення: «Буча-украинская провокация»,  «Ракета, ударившая по железнодорожному вокзалу Краматорска, принадлежит ВСУ».

За результатами обшуку у підозрюваної вилучили прапор росії та георгіївські стрічки, шеврони військових підрозділів збройних сил рф. Конфіскували також комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності жінки.  Все вилучене направили на експертизу. Про це повідомило Управління СБ України у Хмельницькій області.

Хмельничанці повідомили про підозру в колабораційній діяльності.

Досудове розслідування стосовно «оркоприхильниці» провадять дізнавачі Національної поліції за керівництва обласної прокуратури.

Нещодавно ми повідомляли про 62-річного місцевого хмельничанина, який теж здійснював колабораційну діяльність. З перших днів війни він вів сторінку в російській соцмережі “Однокласники” та агітував за Кремль та Росію.

Від початку масштабного російського вторгнення СБУ регулярно викриває на теренах Хмельницького та області колаборантів і припиняє їхню злочинну діяльність проти України.

Довідка: покарання за колабораціонізм передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років.

Читайте також:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віталій Українець

    Потужний вплив кацабської церкви!
  • Polina Sas

    Потрібно буде подбати про безпеку артистів і відвідувачів під час відвідин філармонії, потрібно щось таке встановити - типу сканера, щоб не допустити таких зрадників в стіни приміщення, з якимись небезпечними предметами
  • Валентина Кміта

    а як прізвище цієї гниди? може вона навела фашистів на філармонію?чекала,коли буде якійсь захід,зберуться люди і жахнуть   по нас ракетою? довічно за грати і нехай шиє спецодяг для армії.
  • Галина Гаврилюк

    А чого ж рило її не показуєте, щоб люди знали "героїв"?

keyboard_arrow_up