"Кримінальна рибалка": у Славуті браконьєр попався з повною сіткою риби

"Кримінальна рибалка": у Славуті браконьєр попався з повною сіткою риби
  • 54-річний житель Славути попався з сіткою риби в період нересту.
  • Він дістав із річки більше 200 рибин.

З 1 квітня в Україні розпочався нерест. Любителям порибалити встановили чимало обмежень, але дотримуватися їх не поспішають. Так чергового порушника спіймали у Славуті.

Вчора, 17 квітня, на річці Утка 54-річний місцевий мешканець рибалив за допомогою сітки. Чоловік вже дістав чималий улов, коли його затримали. У рибалки вилучили рибу: 222 карасів, 6 карпів, 2 линка та 1 рака і засоби лову риби.

-" Попри заборону вилову риби у нерестовий період, вказаний громадянин знехтував усіма правилами та здійснював вилов риби на вказаній водоймі за допомогою сітки. За попередніми підрахунками своїми незаконними діями чоловік заподіяв шкоди навколишньому середовищу на суму 5000 гривень", -йдеться у повідомленні Славутського відділення поліції.

Відео дня

Наразі відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Чоловіку загрожує штраф від 1700 гривень та більше. Крім того, за кожну незаконно виловлену рибину, незалежно від її розміру.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up