Квартиру обирали по дверях. У Хмельницькому за кілька днів обікрали 10 домівок

Квартиру обирали по дверях. У Хмельницькому за кілька днів обікрали 10 домівок
  • У місті гастролювали жителі Вірменії. Троє чоловіків обкрадали помешкання хмельничан поки їх не було вдома. 
  • "Під приціл" злочинців потрапили квартири, де були встановлені дорогі двері, але з простими замками.
  • Поліцейські з'ясували, як працювали квартирники   Злочинну групу затримала вчора, 22 березня, на проспекті Миру. 

Троє жителів Вірменії розкатували у Хмельницькому на автомобілі на польських номерних знаках. Спільники мали різний вік: 29, 36 і 51 рік. Вони встигли скоїти  щонайменше 10 крадіжок в Хмельницькому.  

Лише за добу скоїли три крадіжки та в одну квартиру вони проникли, але нічого не взяли. "Обчистили" помешкання на вулиці Зарічанській, Інститутській і на проспекті Миру. Забирали усе цінне – від грошей і прикрас до побутової техніки.

Схема була напрацьована: у місто вони приїздили на автомобілі, обирали двір, будинок, а згодом квартиру. У поліції кажуть, що вони обирали ті, де було встановлено гарні двері із простим замковим механізмом. В обрані квартири зловмисники телефонували з домофонів, перевіряючи чи є хтось вдома. Коли ж ніхто не відповідав, підбирали ключ або зламували замок і проникали всередину. 

«Працювали» двоє, третій чекав на спільників в автомобілі та відстежував обстановку, аби в разі чого повідомити «колег». 

Відео дня

Затримали «гастролерів» вчора, 22 березня, близько 18:00. Із автомобіля, на якому вони пересувались, правоохоронці вилучили викрадені речі. Серед них - ноутбук, який викрали з квартири 30-річної жительки проспекту Миру.

Поліцейські з'ясували, що усі вони громадяни Вірменії. А за подібні злочини їх розшукують у Тернопільській, Чернівецькій та Житомирській областях. 

Трійцю затримали в порядку ст. 208 КПК України, вони перебувають під вартою. До ЄРДР внесено відомості за ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка».

Фото з затримання злочинців: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up