Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини

Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Люди потрапили на гачок шахраїв та втратили всі кошти з рахунків.
  • На які схеми «повелися» ошукані?

На Кам’янеч­чи­ні внас­лі­док шахрайства пос­траж­да­ли троє жи­те­лів району. Люди повірили аферистам та віддали їм су­мар­но май­же 120 ти­сяч гри­вень.

Деталі схем розповіли в пресслужбі поліції.

Так, 28-річ­на жін­ка знайшла в мережі ого­ло­шен­ня про на­дан­ня фі­нан­со­вої до­по­мо­ги. Вона перейшла за по­си­лан­ням та за­ре­єс­тру­ва­лася. Піс­ля цього шах­раї зла­ма­ли її ін­тернет-бан­кінг та зня­ли з ра­хун­ку 18 ти­сяч гри­вень.

Відео дня

Жертвою такої ж схеми стала 47-річ­на ду­на­їв­чанка. Жін­ка пе­рей­шла за не­ві­до­мим по­си­лан­ням, чим на­да­ла афе­рис­там дос­туп до мо­біль­но­го до­дат­ку банку. Так, невідові зня­ли з її кар­тки 65 ти­сяч гри­вень.

Май­же 35 ти­сяч гри­вень втра­тив ще один ду­на­їв­ча­нин. Чо­ло­вік ви­рі­шив прид­ба­ти мо­тоб­лок. Він знай­шов в ін­терне­ті ого­ло­шен­ня та за­те­ле­фо­ну­вав про­дав­цю. Той по­ві­до­мив, що змо­же на­діс­ла­ти то­вар од­ра­зу піс­ля оп­ла­ти і запевнив, що та­кої ці­ни чо­ло­вік ні­де не знай­де. Дунаївчанин повір та на­діс­лав на його ра­ху­нок май­же 35 ти­сяч гри­вень. Од­нак, біль­ше псев­допро­да­вець на звʼязок не ви­хо­див.

Поліцейські закликають громадян не переходити за невідомими посиланнями та не переказувати незнайомцям гроші наперед.

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up