Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень

Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Фото ілюстративне
  • На гачок до шахраїв потрапила жителька Чорноострівської громади.
  • Вона переказала майже 142 тисячі гривень.

40-річній жительці Чорноострівської громади зателефонували невідомі. Повідомили, що з її рахунку намагаються незаконно списати кошти для здійснення покупок. Після цього жінка отримала інший дзвінок. Нібито з банку. Її переконали, що треба переказати гроші на інший рахунок. Мовляв, аби їх убезпечити. Про це повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області. 

В результаті – потерпіла переказала і свої, і кредитні гроші. А саме – майже 142 тисячі гривень. Коли назад кошти їй не повернули, вона зрозуміла, що мала справу з шахраями.

Працівники поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України й наразі встановлюють усі обставини події. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач02

    Знайома є така. Плаче,стогне,що бідна,пішки ходить,копійки лишньої не дасть нікому,а грошей має вже,певно,під матрас не вміщається. Гидко слухати таких жлобів
  • Els McKoval

    Д ра
  • Ira Irina

    Які люди є багаті , а завжди плачуть що бідні і нещасні . Купуються на всяку херню , а на дрона такі ні копійки не дадуть  . Цей бардак ніколи не закінчиться в Україні 🙄

keyboard_arrow_up