Майже 30 тисяч гривень віддав кам'янчанин шахраям за уявну квартиру

Майже 30 тисяч гривень віддав кам'янчанин шахраям за уявну квартиру
  • Чоловік отримав СМС, нібито він виграв квартиру у лотерею.
  • Але за оформлення всіх документів йому потрібно було заплатити.
  • Після того як чоловік перерахував кошти на вказаний рахунок, номер компанії та сайт зник.
  • Наразі шахраїв розшукують. 

Черговою жертвою шахраїв став 45-річний мешканець Кам‘янця-Подільського. 

Нещодавно чоловік отримав радісну звістку - "він виграв квартиру в столиці". Саме СМС з таким повідомленням він отримав. В ньому йшлося про те, що чоловік став щасливим власником квартири у Києві в результаті розіграшу за номером телефону. 

Згодом до нього зателефонували представники компанії, яка нібито "роздає" житло та повідомили, що виникли проблеми. Як вони зазначили, для того, щоб вступити у право власності чоловікові потрібно зареєструватися на сайті та перерахувати кошти на оформлення документів. Повіривши у такий "дарунок долі" кам'янчанин так і зробив. Він перерахував 25 895 гривень на вказаний рахунок. 

Відео дня

Проте, уже через день сайт компанії заблокували. А за номером, який належав компанії, перестали брати слухавку. Почекавши декілька днів, чоловік зрозумів, що його обманули і звернувся до поліції. Наразі правоохоронці розшукують зловмисника. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України — шахрайство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте також: "Гроші на вітер": за добу двоє хмельничан стали жертвами інтернет-шахраїв

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up