Мешканка Хмельницького підтримувала російську агресію. Її судили

Мешканка Хмельницького підтримувала російську агресію. Її судили
Ілюстративне фото
  • 57-річна жінка переїхала з Краматорська.
  • У соцмережах вона закликала окупантів продовжувати війну проти України.

57-річна жінка жила в Краматорську на Донеччині. З початком російського вторгнення переїхала до Хмельницького. Переселенка мала відверто проросійські погляди та ділилася ними в соцмережах. Зокрема, вона звинувачувала ЗСУ в обстрілах цивільного населення у Донецькій та Луганській областях, схвалювала дії окупантів та закликала не зупинятись і продовжувати війну проти України. Для поширення своїх поглядів користувалася забороненою соцмережею «Однокласники».

За жінку взялися правоохоронці. Після розслідування справу передали до суду. Переселенка погодилася укласти угоду про визнання винуватості та «щиро розкаялась у скоєному». Її визнали винною за частиною 3 статті 436-2 Кримінального кодексу, тобто за «виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікацію її учасників». Хмельницький міськрайонний суд присудив жінці п'ять років ув'язнення, але звільнив від відбуття покарання з випробувальним терміном у три роки. Про це повідомили на сайті прокуратури Хмельницької області.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Іван Івченко

    Питання в кримінальному кодексі! Якщо у нас сепарам дають умовно то нахрена тоді взагалі до суду скеровувати! Більшість переселенців це приховані сепари, які уникають військово обліку і ганяють по хм на своїх джипах
  • Читач50

    уроди, ще треба було премію дати.
  • 2Nja Fu2nja

    Ну і де тут СБУ і поліція ??  Тільки на блокпостах вмієте людей кошмарити і штрафи здирати ??   Сюда з переселенцями їде всяка мразь , агенти і посібники ворога , переселенці не стають на військовий облік , не йдуть воювати , бухають по ночним клубам , їхні мотори ревуть по ночам на вулицях . Чому не займаємось перепселенцями ?  Вони на дорогих машинах повтікали від війни , а наш простий хлопець має йти вмирати за них ??  

    Ви не правоохоронні органи , а похоронні , І , йдіть ви всі лесом , а саме краще на війну , воюйте самі і за переселенців тоже , там від вас буде більше користі .  Розкажете кацапам , шо вони там порушили , докажете , покажете статтю , і там же і останетесь .. Тьфу на вас всіх !!!
  • Марина Годущан

    Приїхало сюди,тут падло пересиджується.

keyboard_arrow_up