На Геологів затримали 28-річного наркоторговця

На Геологів затримали 28-річного наркоторговця
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Його можуть ув’язнити на 12 років. 

У суботу, 19 лютого, в обласному центрі затримали ще одного наркоторговця. Близько 17:00 години  по вулиці Геологів патрульні помітили, як чоловік щось викидає з припаркованої автівки. З’ясувалось, що 28-річний хмельничанин мав в машині наркотики, а, помітивши поліцейських, намагався їх позбутися.

На місце події копи викликали слідчих. Ті знайшли в порушника 8 згортків, захованих у пластилін, та ще один поліетиленовий пакунок з наркотиками. Також поліцейські вилучили зіп-пакети для фасування, ізострічку та ваги.

Наркоділка затримали, повідомляють правоохоронці. Експертиза показала, що він продавав небезпечні синтетичні наркотики PVP. 

Відео дня
Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Також відомо, що хмельничанин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Йому оголосили про підозру info. Наразі за скоєне йому може загрожувати до 12 років ув’язнення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Igor Lozaa

    Його не можуть,а потрібно посадитина 12 років.
  • Vera Gorbatko

    Можуть, як це зрозуміти?,може і не можуть
  • Luda Vasyliwna

    На заміноване поле.
    Нехай допомогає розміновувати.
  • Раїса Канюка

    Не принижуйте наших захисників
    Цей потріб їм не потрібен

keyboard_arrow_up