На Хмельниччині 14-річний хлопець впав у кому після побиття

На Хмельниччині 14-річний хлопець впав у кому після побиття
Фото ілюстративне
  • Підлітка  госпіталізували до реанімаційного відділення.
  • Його 19-річному кривднику загрожує позбавлення волі.

 

Подія мала місце 20 лютого у місті Ізяслав. Близько 23-ї години біля одного із барів виник конфлікт між двома хлопцями 14 та 19 років. У результаті старший вдарив меншого, після чого той упав і вдарився головою об землю.

Потерпілий ще зміг дістатися додому, де його стан різко погіршився. Хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Зараз він перебуває у комі. Про це повідомили у секторі комунікації поліції.

Наразі слідчі вже оголосили 19-річному ізяславчанину про підозру за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому спіймали розшукуваного за наркотики чоловіка
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Мало влупили. Нема чого о 23-й в 14 років по барах шастати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up