На Хмельниччині батько розбещував доньку і облив її кислотою. Йому дали 8 років

На Хмельниччині батько розбещував доньку і облив її кислотою. Йому дали 8 років
Ілюстративне фото
  • Дівчина зізналась, що з 14 років батько вступав з нею у сексуальні стосунки.

Розбещував, вступав у сексуальні стосунки, а тоді напав, обливши кислотою. Все це 44-річний чоловік робив з рідною донькою. 

Події мали місце 2019 року. Наприкінці серпня до Білогірського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставили 18-річну дівчину, яку облили кислотою. У потерпілої були опіки обличчя, грудей та лівого стегна загальною площею близько 6% тіла.

Правоохоронці встановили, що того дня невідомий викликав дівчину на пасовище. Там зв'язав її, облив кислотою і втік з місця події. Нападник був у темному одязі та балаклаві. У зловмисникові дівчина впізнала рідного батька. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

Потерпіла також зізналась, що з 14-річного віку тато регулярно вступає з нею у статеві зносини. На місці злочину і в їхньому будинку копи вилучили речові докази. Чоловіка затримали. 

Як встановило слідство, зловмисник постійно тримав доньку у психологічній напрузі. Контролював, погрожував і змушував частіше приїздити з навчання у Хмельницькому. Також обвинувачений пересилав їй та іншим членам сім'ї смс з картинками порнографічного змісту, зображення понівечених людей і звинувачення дівчини нібито у непристойній поведінці. 

Наразі Білогірський суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження. 44-річного чоловіка визнали винним у розбещенні неповнолітніх та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Він проведе у в'язниці 8,5 років. 

Читайте також:

На Хмельниччині батько ґвалтував доньку і знущався над сином. Йому дали 15 років

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Саша Добронос

    Зона все расставит по своим местам
  • maks k

    В АТО его на 5 лет
  • Читач40

    Пожизненное теперь дают только тому, кто украдёт булку, чтобы накормить голодных детей??
  • Анна Кізюн

    Чому так мало дали?

    PutnickFree reply Анна Кізюн

    Там кваліфіковані спеціалісти, одразу йому стать змінять і займуться перевихованням, мало не буде!

    Борисас Моисеявичюс reply PutnickFree

    На самом деле, ничего такого уже давно в зонах не происходит. Да, сидеть будет в самом низу иерархии, но трогать его никто не будет

    PutnickFree reply Борисас Моисеявичюс

    ну не знаю, за 8,5 років багато чого може статися
    а місце біля параші він заслужив однозначно

keyboard_arrow_up