На Хмельниччині чоловік до смерті побив стареньку сусідку

На Хмельниччині чоловік до смерті побив стареньку сусідку
  • У Волочиському районі сварка між 83-річною жінкою та її сусідом скінчилася справжньою трагедією. 
 

Трагедія сталася напередодні у селі Дзеленці Волочиського району. Місцева мешканка вирішила навідати свою 83-річну сусідку. Жінка зайшла до будинку та покликала бабусю, але та не відповідала. Стареньку вона знайшла в одній із кімнат. Пенсіонерка лежала непритомна. Тож сусідка негайно викликала медиків. Але, як виявилося, було запізно.

Медики лише констатували смерть. На тілі бабусі експерти виявили численні тілесні ушкодження. Відтак, за справу взялися правоохоронці.

Під час подворового обходу поліцейські встановили, що потерпіла часто спілкувалась з 78-річним односельцем. Але той одразу заперечив, що відвідував сусідку. Поліцейські склали перепис продуктів зі столу потерпілої. І виявилось, що в магазині їх купував саме сусід.

Відео дня

"У ході подальшого спілкування з пенсіонером під тиском цілого ряду доказів він таки зізнався у скоєному. Розповів, що того дня між ним і сусідкою виник конфлікт, у ході якого він схопив дерев’яну ніжку від табуретки і побив нею потерпілу. Після цього покинув її будинок, а знаряддя вчинення злочину спалив у грубці", - повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Зловмисника затримали. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До слова. її санкція передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. На період досудового розслідування суд взяв пенсіонера під варту.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Мастер Автополив

    Страшные истории :(
  • Максим Кононов

    Ну помрёт дед теперь на нарах
  • Павло Островский

    не, ну а чё она..?

    вася пупкин reply Павло Островский

    Не дала... :(

    Алла Антонюк reply вася пупкин

    Дочого ви це ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up